Vendégeink tapasztalatai

Reméljük, hogy a jövőben a Te tapasztalataiddal is gazdagabbak lehetünk.

A helyszín lenyűgöző volt…

 Kedves Margaréta-ház Csapata!

Nagyon köszönöm a levélbeli megkeresést!

A helyszín lenyűgöző volt számomra, a fogadtatás nemkülönben! Én nem szeretnék kiemelni senkit az előadó terapeuták közül, mert mindannyian tudásuk legjavát adták, szívből jövően, természetesen. Az ételek könnyedek és finomak voltak! Minden ismerősömnek szeretettel ajánlom a kezeléseket és a programokat is a jövőben. A nyílt napról a Facebook-on olvastam . Remélem hamarosan újból találkozunk! Még egyszer hálásan köszönöm a lehetőséget! Mindenkinek további jó hivatásgyakorlást és szép napot kívánva:

K.Zs.

A szellemsebész sok újdonságot mondott

Kedves Várnai Marcsi!

A Margaréta házról ismerősömtől hallottam. Nagyon jól éreztük magunkat, a ház csodálatos. Számomra a szellemsebész előadása nagyon sok érdekes újdonságot mondott. Érdeklődéssel várom tanfolyamát.

K.K.

A szombat esti jóga nagyon jól esett

Kedves Margaréta Ház!

Nagyon kedves tőletek ez a köszönő, érdeklődő e-mail. Elég sok helyen megfordultam már, de nem is emlékszem még ilyen kedves “utó”e-mailre.

A ház gyönyörű, nagyon barátságos hely, jó érzés volt ott lenni.

A nyílt nap nagyon jól szervezett volt, nekem, mint egy melankólikus típusú embernek különösen tetszett, hogy tartottátok magatokat a kiírt programhoz még akkor is, ha szinte mindig tudták volna még folytatni az előadók mondanivalóikat.

Minden ott tevékenykedő hölgy kedves és közvetlen volt, könnyedén felvették a személyes kapcsolatot a vendégekkel. Előadásaik során maximális szakértelem és lelkesedés áradt belőlük. Már most, a nyílt napról, kézzel fogható információkkal tértünk haza.

Már az is nagyon jó dolog, hogy hallottam olyan dolgokról amikről korbábban még nem, hogy bármikor, amikor szükségem lesz rá tudjak hozzá folyamodni. A közeljövőben több programon szeretnék részt venni. A sorrend már alakul a fejemben, főképpen az anyagi lehetőségeim diktálnak.

Heti rendszerességgel biztosan nem fogok tudok részt venni jógán, mert ahhoz messze lakok, de a szombat esti jóga nagyon jól esett és nagy élmény volt az élő zene. Szívesen hallgatnám még!

Köszönöm a részvétel lehetőségét.

Gratulálok a házhoz!

Hamarosan találkozunk!

M.Sz.

Megnyerő emberek, kellemes környezet, jó téma

Köszönöm a lehetőséget, minden nagyon tetszett, és ha lesz újabb nyílt nap, már több jelentkező lenne rá, akikkel mennék! Sokat meséltem róla: gyönyörű a hely, megnyerő emberek, kellemes környezet, jó téma ( nekem egyik sem ismeretlen), és majd kezelésre is szeretnék bejelentkezni…. További csodás napokat!

Sz.V.

Lenyűgöző volt Murgulyné Veronika előadása

Kedves Várnai Marcsi!

Köszönöm a meghívást a nyílt napra. Számomra lenyűgöző volt Murgulyné Veronika előadása, akitől sok új és érdekes információt hallhattam. Visszatérek!

B.L.

Különleges hangot hallottam…

Kedves Margaréta -Ház !

Nagyon jól éreztem magam.

Megható volt a bevezető, jó volt megismerni e gyönyörű ház alkotóját. Aprólékosan  megtervezett, minden kényelmet megadó, ízlésesen berendezett a ház, és végig gyönyörködhettünk a kert látványában. Keresztlányom, barátnői tanácsára jött el, én pedig láttam a csodát rajta, és nyomban kipróbáltam.

Rostás Anita engem is elvarázsolt. Sokkal jobban érzem magam, és buzgón végzem a házi feladatokat. Mindegyik előadás lenyűgözött. Sajnos még nem vagyok elég tájékozott, sok ismeretlen új dologgal találkoztam. Szeretnék sokat tanulni, és nem is tudom mivel kezdjem.

Engem a legjobban Murgulyné Veronika lepett meg, előadásával, tudásával. Hozzá feltétlenül el fogok menni. Úgyszintén a Parazita tisztításra is. Meglepő volt, mennyi bajnak a forrásai.

Ismerem a családállítást, de érdemesnek találom több előadó módszerét megtapasztalni.

Köszönöm a finom ételeket, így már bátran építem be a megszokott fogások közé. Gerinc betegségem miatt, ismerem a mozgás fontosságát, a masszás jótékony hatását. Remélem állapotom javulása után, én is részt vehetek majd a kezeléseken.

Gyönyörű, különleges hangot hallottam, ismeretlen volt ,mint gyógymód. Remélem módomba lesz, minden tervem  megvalósítani.

Szívesen mutatom a Házat minden ismerősömnek.

Köszönöm a szép délutánt:

A.I.E.

Asharti hangja elvarázsolt

Nagyon jól éreztem magam! Asharti hangja elvarázsolt!!!

M.Zs.

Írd meg tapasztalataidat!

Kapcsolat

+36 30 452 5661

info@margaretahaz.com

1201 Budapest, Tinódi u 60.