Talpmasszázs

Testünk mindent elárul rólunk. A két talpon tükröződik az egész emberi test. A test bármely részében fellépő fájdalom enyhíthető a talp megfelelő zónájában található reflexpontok masszírozásával. A talpon lévő pontok masszírozása által növekszik a hozzá rendelt szerv vérellátottsága, javul az anyagcsere és ezáltal beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa.

A talpmasszázs célja a szervezet optimális működésének helyreállítása, az egészség biztosítása, valamint a szervezet öngyógyításának beindítása.

 

Talpmasszázs hatása:

Serkenti a vér- és nyirokkeringést, erősíti az immunrendszert. Jótékonyan hat az emésztési problémákra (pl.: reflux, gyomorfekély, hasmenés, székrekedés, aranyér), szív és keringési panaszokra, légzéssel kapcsolatos problémákra, vesepanaszokra. Hatásos húgyúti fertőzések, allergia (légúti, ételallergiák, ételintoleranciák, bőrpanaszok, ekcéma), szem- és fülproblémák, nőgyógyászati, prosztata panaszok, fejfájás, stb. esetén.

A talpmasszázs ülve, vagy fekve történik, ideje kb. 30 perc. Eredmény eléréséhez általában heti 1-2 alkalommal történő masszírozás javasolt. Néhány pont masszírozása kellemetlen lehet, de a talpmasszázs nem okozhat fájdalmat, mert ez esetben a kívánt javulás is elmarad.

A talpmasszázs nem helyettesíti az orvosi kezelést, annak kiegészítéseként alkalmazandó!

Kezeléseimen különböző technikákat alkalmazok aszerint, hogy kinek mire van szüksége. A talpmasszázs hatása is fokozható fülakupunktúrával, valamint a stressz kezelése is nagyon fontos. Olvass a kezeléseimen alkalmazott technikákról a bemutatkozómban.

Kóródi Csilla természetgyógyász – fülakupunktúrás addiktológus

További információ: www.levendulagyogyaszat.hu

 

Árak