Stresszoldás

 

Hivatásom mibenléte

Minden élőlény őstermészete szerint folyamatosan fejlődik, s ha ennek a fejlődésnek egy régi, meghaladnivaló működés az útjában áll, akkor konfliktus keletkezik, ami testi tünetekben, érzelmi, tanulási, alvási, kommunikációs, kapcsolódási nehézségekben hívja fel magára a figyelmünket.

Az ember test-lélek szellem egysége. Bármelyik területen történik fennakadás, az a többiben is jelentkezik.

A régi mintáink a tudatalattiban tárolódnak. A tudatalatti felfedezésére és meghódítására ma már sokféle módszer nyújt lehetőséget.

A stresszoldás beszélgetés keretében, az adott probléma tudati, érzelmi, cselekvési szintjeinek feltérképezésével, éber állapotban, esetleg vezetett belső utazással történik, mely során feltárul a belső világunkban rejtőző blokkok mögött várakozó belső igazságunk és egészségünk.

Gyakran előfordul, főként gyermekkorban, hogy egy-egy lélekrészünk leszakad, nem akar részt venni valami nehéznek, fájdalmasnak megélt helyzetben. Ezen részek visszahívása életünkbe, testünkbe olyan kiegészülés és hiánypótlás, ami a kiteljesedés érzetét és működését ébreszti fel lelkünkben, adott életterületen.

A lelkünk a testtel nem múlik el, ez ma már tudományos tény.

A halál beálltával a lélek nem mindig tér automatikusan vissza a lélekotthonába. Ennek okai közt szerepelhet egy nagy fájdalom, szenvedés, a haláltól való félelem, az élő szerettek veszteség fájdalma, tartóztatni akarása és valamilyen feladat, amit még elvégezésre vár. Azokhoz kapcsolódik, akiket szeretett, vagy akinek hasonló érzelmi, gondolati vagy testi jellemzői, problémái vannak, mint neki voltak, mielőtt a teste felmondta a szolgálatot. Amikor már szeretne hazamenni, akkor közvetítőre van szüksége, aki hívja az égi segítőket és az illető lélekcsaládját, hogy átvezessék.

Egy ilyen közvetítő vagyok én is.

Egy rossz lelki vagy testi állapotban lévő emberhez több lélek is kapcsolódhat és ez nagyon megterhelő lehet. Az ember ilyenkor nem ismer magára, hirtelen olyan érzetei, tünetei lehetnek, amiknek nincs orvosi, élethelyzeti alapja. Ha már beteg az illető, akkor a tünetek szélsőségesebbek vagy újabbakkal gyarapodnak. Nagy megkönnyebbülés, amikor eltávoznak e haza vágyó lelkek.

Eme könnyebbség másik oka lehet az, hogy kiderül, mi az a működés, amihez kötődött az élő személyben. Ha az illető készen áll rá és átadja a távozó léleknek, mint egy csomagot, azzal ő maga is oldódik. A lélek pedig teljesítette egy utolsó vállalását. Sokszor nagyon mély és megható felismerés és elengedés történik ilyenkor is.

Bármely módszert is követjük, az oldást követi egy új, élhető szándék kialakítása és sejtszintű programozása.
A folyamatot gyakran érdemes megtámogatnunk Bach-virág esszenciákkal, Schüssler-féle ásványi sókkal, energetikai tisztítással, kezeléssel.

Segítik az oldás utáni változásban való jelenlétet, harmonikus megélést és az új szándék megtartását.

Húsz éve gyakorlom ezt a mesterséget. Több ezer oldás és átvezetés, visszahívás van a hátam mögött. Évek múltán is visszatérő klienseim újabb és újabb mélységeket és magasságokat hódítanak meg magukban. Jómagam is járom belső útjaim és örömmel veszem, hogy mindig van tovább és van új felfedezni való világomban.

Szeretettel várom a hozzám bizalommal fordulókat:

Pető Katalin Erzsébet - Kata

Bejelentkezés: +36 70 625 5611

Árak