Rákos betegek segítése

Rákos betegek segítése a kezdetektől a gyógyulásig

Betegségem és gyógyulásom vezetett el ahhoz, hogy a Margaréta-Ház létrehozásával minél több embernek segítsek a RÁK megelőzésében, betegség esetén a gyógyulásban, akár az orvosi kezeléseket, akár alternatív módszert is választ valaki. Mindenekelőtt nagy hangsúlyt kell fektetni a megelőzésre, testi-lelki egészségünk tudatos, mindenre kiterjedő kontrollálásra. A Margaréta-Házban mód nyílik mind a testi, mind a lelki egészségünk karbantartására, betegségnél a megfelelő alternatív gyógymód alkalmazására.

A lélek gyógyításához és egyensúlyban tartásához a következő szolgáltatásainkat ajánljuk:

pszichológia
Simonton-tréning (betegség esetén)
pszichotronika
családállítás
lélekoldás
kórokozók irtása plazmagenerátorral

Testi egészségünk megőrzéséhez a táplálkozás, vitaminok, ásványi anyagok pótlásai, mozgás segíthetnek. Persze betegség esetén még lényegesebb, hogy segítsük immunrendszerünk munkáját, az öngyógyító mechanizmus beindítását.

 

A test vitamin-, ásványi anyag-, nyomelem hiányának pótlása a Ház Vitaminportája segítségével:

  • étrend-kiegészítők
  • vitaminok
  • teák
  • olajok

Az életmódváltás – amely a RÁK megelőzéséhez is és a gyógyításához is elengedhetetlen – a Margaréta-Ház segítségével könnyedén megoldható.

Az elmúlt években nagyon sok rákos beteg eljutott hozzánk, még határon túlról is. Számos vendégünk gyógyulását végig követtük, mind testi, mind lelki szinten. Sokan szájhagyomány útján találnak ránk, ami azt hiszem azt bizonyítja, hogy bíznak bennünk az emberek. Aki betér hozzánk a problémájával, segítséget és hitet kap a gyógyuláshoz. Bízom abban, egyre többen felismerjük azt, hogy testi- lelki egészségünk egyedül a saját kezünkben van. Senki nem tud meggyógyítani bennünket, ha mi nem veszünk részt aktívan, mi magunk kellünk hozzá. És mi vagyunk felelősek azért, hogy egészségesen, boldogan éljünk!

Szeressük magunkat annyira, hogy meg akarjunk gyógyulni, és egészségesek akarjunk maradni!

Várnai Marcsi a Margaréta-Ház megálmodója