Masszázs Kutacs Ildikóval

 

Ildikó masszázs kezelései:

  • egészségmegőrző és regeneráló masszázs
  • thai talpmasszázs
  • keringésjavító, immunrendszert aktiváló masszázsprogram

 

A masszázs szolgáltatások pénteki napokon vehetőek igénybe.

 

Hozd magad formába!

 

Egészségmegőrző és regeneráló masszázs

Hiszem, hogy a mozgás szervrendszer, a keringési rendszer optimális állapotának fenntartásával a leghatékonyabban és leggazdaságosabban javíthatjuk életminőségünket, tolhatjuk ki aktív életszakaszunk határait, őrizhetjük meg mentális frissességünket.

Ezért a legmodernebb kutatási eredményeken alapuló technikákkal ötvözöm a tradicionális masszázsokat, kiegészítve évezredes gyógyító eljárásokkal.

Fontosnak tartom, hogy ne csak a tüneteket kezeljük, hanem az okokat is. A kezelés során a teljes testet átvizsgálom és ha lehetséges a dominószerűen felbukkanó okokat  egy, vagy több kezelés alkalmával megszüntetem.

Természetesen az okoknak is oka van! ☺ Álláspontom szerint, ha a testben megnyilvánuló okozatokat megszüntetjük, akkor az egyénnek könnyebb dolga van a lelki oldal rendbetételével is.

 

Thai talpmasszázs

A talpmasszázs jótékony hatását már az egyiptomiak is ismerték - ennek állítanak emléket a piramisokban talált talp- és kézmasszázst ábrázoló festmények. Napjaink tudománya a talpreflexológia pedig a legismertebb komplementer medicináknak egyike.

A talpi reflexzónák ismerete egy csodálatos rendszert ad a kezünkbe, amelynek segítségével a szervezet energiaszabályozásán keresztül lehetőség van szervek, szervrendszerek munkájának támogatására, állapotának megismerésére.

Tapasztald meg a módszer hatékonyságát!

A thai talpmasszázs a talptól a térdig történik, de az egész szervezetre, valamennyi szervre hat. Kiváló stresszoldó módszer.

 

Keringésjavító, immunrendszert aktiváló Masszázsprogram

Egyedi masszázsprogramom alapkoncepciója, hogy a szervezet átjárhatóságát, a hatékony keringést meg kell teremteni és a hiánnyal élő részek számára újból biztosítani az energiát, építőanyagot és a tiszta környezetet.

Ezért az első néhány alkalommal különböző fascia technikákkal kombinált nyirokmasszázs elemeket építetek be egy alaprendszereket támogató talpmasszázs - hátköpölyözés menetbe. Ezt követően már egyénre szabottan folytatható a kezelés nyirokmasszázzsal.

Mindenkinek ajánlott, kiemelt célközönség: pangásos állapotok, változókorban lévők, túlsúllyal küzdők, mozgásszervi gondokkal, fájdalommal élők, székrekedésnél, emésztési problémák esetén és még nagyon sok esetben.

 

 

Szeretettel várok mindenkit!

Kutacs Ildikó – masszőr

Tel.: +36 30 971 2063
Email: balzsam.masszazs@gmail.com
Web: www.balzsam-masszazs.webnode.hu

 

Árak