Masszázs Illés Annamáriával

 

Annamária masszázs kezelései csak hölgyeknek:

  • frissítő svédmasszázs (40 vagy 60 perc)
  • sómasszázs (60 perc)
  • sómasszázs iszappakolással (90 perc)

A masszázs szolgáltatások keddi napokon vehetőek igénybe.

 

Frissítő svédmasszázs

Pihenés, ellazulás és teljes kikapcsolódás

A frissítő svédmasszázs az egyik legismertebb és legkedveltebb masszázs típus. Hatására ellazulnak az izmok, teljes relaxáció alakul ki testben és lélekben. Ez azt is jelenti, hogy az agyban is jelentős változások zajlanak. Sokan elalszanak a kezelés során. Lazítja az izmokat, jó hatással van a kötőszövetre, tonizálja, feszesíti a bőrt, javítja a vér- és nyirokkeringést.
A kezelés során masszázsolajat, vagy igény szerint krémet használok, kiegészítve illóolajjal, ami fokozza a masszázs hatásmechanizmusát.

Manapság a vendégek kora fiatalodott, egyre többet ülünk számítógép mellett, csökken az idő, amit aktív mozgással töltünk. Ezen hatások már a gyerekeknél is észlelhetőek. Sok-sok év alatt lerakódott feszültség oldásához egy alkalom legtöbb esetben nem elegendő, hisz évek telnek el azzal, hogy nem gondoskodunk a testünkről. Ilyenkor számítani kell arra, hogy a teljes oldáshoz több alkalomra van szükség, hogy meghozza a várt eredményt. A svédmasszázs kismamák számára is nagy segítség a derékfájdalmak csökkentésében. Ilyenkor elegendő a 30-40 perc, ami a hát, nyak, váll és derék felé irányul. Természetesen a masszázs mellé nagyon fontos a rendszeres testmozgás, ezért tudom ajánlani a gerincjógát, gerinctornát, ami kíméletesen segít abban, hogy fájdalom nélkül tudjunk élni.
Masszázs után kérem a vendégeket pihenjenek és kiemelten figyeljenek oda a folyadék bevitelre.

A teljes testmasszázs 60 percet vesz igénybe. Minden korosztály számára ajánlott és alkalmazható.

Kiegészítő és önálló kezelésként is lehet alkalmazni a Kineziológiai tapaszt. Akár azonnal a masszázs után felhelyezhető és rendkívül jó eredményt lehet elérni vele. Természetesen ezt is kúraszerűen érdemes alkalmazni. Minden esetben megbeszéljük, kinek mire van szüksége, mi számára a legkedvezőbb lehetőség.

 

Sómasszázs

Egy igazi Spa élmény, ami felfrissíti a lelket és a  testet

A sómasszázs egy speciális masszázs típus, amivel eddig leginkább szállodák szolgáltatásaiban találkozhattunk, de most a Margaréta-Házban, mint új kezelést, élményt veheti igénybe.

Hogyan is történik egy ilyen masszázs, néhány mondatban szeretném leírni:
Himalája sót, illetve tengeri sót használok, keverve jó minőségű bázisolajjal és kiegészítve illóolajokkal, attól függően, hogy ki milyen kéréssel jön, esetlegesen milyen egészségügyi problémával. Egy megfázós időszakban eukaliptuszt, mentát, ha az ellazulás élményt szeretnénk fokozni, akkor leginkább levendula olajat vagy citromfű olajat alkalmazok. A Himalája só tartalmazza a legfontosabb ásványi anyagokat, nyomelemeket, amire szüksége van az emberi testnek. A masszás az olajakban áztatott sóval történik, simító és lágy dörzsölő mozdulatok követik egymást.
A masszázs hatására felélénkül a vérkeringés és a nyirokkeringés. Elősegíti a méregtelenítést, felfrissít, eltávolítja az elszarusodott hámréteget a teljes testről, ez által a bőr ragyogó hatású lesz. Kiválóan alkalmas a nyirokkeringés felélénkítésére, ezért méregtelenítő kúrák mellé támogató kezelésként egy csodálatos lehetőség. Lazítja a fáradt izomzatot, jó hatást gyakorol a kötőszövetre, feszesít.
A kezelés után néhány órán keresztül ne használjunk szappant, tusfürdőt, csak tiszta vízzel öblítsük le a testet. Erre lehetőség van a Margaréta-házban.

A kezelés időtartama: 60 perc

 

Sómasszázs nyugtató iszappakolással

Teljes felfrissülés testnek és léleknek

A sómasszázs egy speciális masszázs típus, amivel eddig leginkább szállodák szolgáltatásaiban találkozhattunk.
Himalája sót, illetve tengeri sót használok keverve jó minőségű bázisolajjal és kiegészítve illóolajokkal, attól függően, hogy ki milyen kéréssel, esetlegesen milyen egészségügyi problémával jön. Egy megfázós időszakban eukaliptuszt, mentát, ha az ellazulás élményt szeretnénk fokozni, akkor leginkább levendula olajat vagy citromfű olajat alkalmazok. A Himalája só tartalmazza a legfontosabb ásványi anyagokat, nyomelemeket, amire szüksége van az emberi testnek. A masszázs az olajakban áztatott sóval történik, simító és lágy dörzsölő mozdulatok követik egymást.
A masszázs hatására felélénkül a vér- és a nyirokkeringés, elősegíti a méregtelenítést, felfrissít és eltávolítja az elszarusodott hámréteget a teljes testről, ez által a bőr ragyogó hatású lesz. Kiválóan alkalmas a nyirokkeringés felélénkítésére, ezért méregtelenítő kúrák mellé támogató kezelésként egy csodálatos lehetőség. Lazítja a fáradt izomzatot, jó hatást gyakorol a kötőszövetre, feszesít.
A masszázs lezárásaként meleg holt tengeri iszapot teszek a fellazított hátra, vagy térdre és ha szükséges, illetve a vendég igényli az iszap alá lazító hatású krémet kenek. Betakarom a kezelt testrészt, hogy kellemesen langyos maradjon az iszap és egy 20 perces relaxáció következik.
Ezzel az összetett kezeléssel csökkenthető a gyulladás azon a testrészen ahová az iszap kerül. Egy fantasztikus élmény, ellazulás.
A kezelés után néhány órán keresztül ne használjunk szappant, tusfürdőt csak tiszta vízzel öblítsük le a testet. Zuhanyzásra lehetőség van a Margaréta-Házban .

Teljes kezelés időtartama: 90 perc

 

Ajándékutalvány vásárolható, mely egy remek lehetőség, hogy meglepjük szerettünket egy különleges élménnyel .

Szeretettel várok mindenkit!

Illés Annamária – masszőr, gerincjóga oktató

 

Árak