Kórokozók irtása

A KEZELÉS ÁTMENETILEG SZÜNETEL!

Kórokozók (vírusok, baktériumok, paraziták) irtása plazma generátorral

A betegség okainak felderítése kapcsán egyre több kutatás irányul a parazitákra. A paraziták mellett a baktériumok, vírusok is számtalan betegség hátterében állhatnak. Ezeket együttesen kórokozóknak nevezzük.

Kórokozók irtása plazma generátorral

Sok kapcsolat mutatható ki a szervezetünkben élősködő paraziták, kórokozók és bizonyos betegségek között. Hulda Regehr Clark amerikai biofizikusnő, kutatónő sokat kutatott a témában és rájött, hogy minden általa vizsgált rákos beteg szervezetében (májában) kimutatható egy bélmétely (Fasciolopsis buski). Ugyanezt találta az Alzheimer-kór, Crohn betegség, Kaposi szarkóma és endometriózis hátterében is. Az általa vizsgált minden asztmás tüdejében megtalálta az Ascaris nevezetű férget. A paraziták mellett még felhívja a figyelmet a környezetünkben lévő szennyező anyagokra is, valamint a nehézfém szennyezettségre.

Ha a kórokozók el tudnak szaporodni, akkor a háttérben már egy meggyengült immunrendszer sejthető.  A meggyengült szervezet, a szennyeződések, a kórokozók együttes jelenléte megmutatkozhat a tünetekben. Ezért nagyon fontos a test megfelelő működésének visszaállítása, valamint a nehézfémek kivezetése is.

Anthony William gyógyító médium számos betegség kapcsán hívja fel a figyelmet egy vírus jelenlétére. Szerinte ez a vírus áll az alábbi betegségek, tünetek hátterében: autoimmun betegségek, pajzsmirigy alulműködés, Hasimoto betegség, pajzsmirigy túlműködés, Graves-Basedow kór, pajzsmirigy gyulladás, anyagcsere problémák, súlygyarapodás, folyamatos éhség, álmatlanság, állandó kimerültség, koncentrálási nehézségek, hőhullámok, szorongás, hangulatingadozás, migrén, egyensúlyzavarok, bőrproblémák, reumás ízületi gyulladás, Lyme kór, stb. Ő is megemlíti a környezeti ártalmak, sugárzás, nehézfém szennyezettség, rovarirtó és gyomirtó szerek szerepét, ugyanis ezek az anyagok táplálják a vírust, gyengítik az immunrendszert. Számos kiváltó okot nevez meg, amik aktiválják a vírust, gyengítik az immunrendszert, lehetőséget teremtve a vírus erősödéséhez, további terjedéséhez. De ez a folyat megállítható és visszafordítható.

A kórokozók károsak az emberi szervezetre, anyagcsere termékei mérgeznek minket, szövetkárosodást, gyulladást okozhatnak, tápanyagot vonhatnak el tőlünk. A kórokozók toxinokat termelnek, melyek mérgezik a szervezetünket, gyengítik a szervezet saját ellenálló képességét. Ha az immunrendszerünk jól működik, elbánik a szennyeződéssel a kórokozókkal, de ha legyengül, akkor nem tud ellenállni, ilyenkor kell a segítség.

Parazita jelenlétére utalhat a fáradtság, gyomorsav túltengés, bőrproblémák (viszketés, kiütés, ekcéma), gyomor bántalmak (böfögés, puffadás, bélgáz, hasmenés, székrekedés), túlzott étvágy, gyerekeknél étvágytalanság, hajhullás, álmatlanság, depresszió, allergiák, autoimmun betegségek.

A kórokozóktól a leghatékonyabban a megfelelő ételek fogyasztásával és bizonyos élelmiszerek kizárásával szabadulhatunk meg. A toxikus méreganyagok szervezetből való kivezetését is segítik bizonyos élelmiszerek.

Ha még hatékonyabban szeretnénk megszabadulni a kórokozóktól, akkor a plazma generátorral végzett frekvenciakezelés is segít a kórokozók megsemmisítésében.

Az RPZ 14 Plazma generátor működési elve:

Egy téglalap alakú rezgés generátor, mely egy bizonyos feszültségnél elpusztítja a mikroorganizmusok patogénjeit (baktériumok, paraziták, vírusok, gombák…). A visszacsatolás alapelve szerint működik. Ez a jelenség azon az elven nyugszik, hogy minden élő organizmus „kisugároz“ egy bizonyos a saját fajához képest tipikus hullámzást (frekvenciát). A frekvencia mértékegysége az 1 Hertz /Hz/ - egy rezgés/másodperc. Ez a rezgés minden mikroorganizmus számára specifikus és szinte változatlan. Royal Raymond Rife megállapította, hogy ha ezt a rezgést ráirányítjuk egy mikroorganizmusra, mely ezt előállítja, akkor egy idő után az elpusztul. Ezek az irányított rezgések lengésbe hozzák a mikroorganizmus sejtfalát, membránját (az emberi sejtek membránjai százezerszer ellenállóbbak a villamos feszültség ellen, mint a patogén mikroorganizmusok sejtfalai), nem bírják elviselni a növekvő lengést és egy idő után megrepednek. Ezzel a mikroorganizmus elpusztul, az az deaktiválódik. A paraziták – élősködők, baktériumok, vírusok –  fizikai megsemmisítéséről van szó magas frekvenciás impulzusokkal.

Fontos figyelmeztetés! A plazma generátort nem használhatják azok akiknek kardiostimulátora van, akik epilepsziásak és állapotos nőknek is tilos!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a berendezés Magyarországon gyógyításra nem engedélyezett, csak közérzet javításra szolgál. A kezelés nem helyettesíti az orvosi kezelést, annak kiegészítéseként alkalmazható!

A kezelés menete:

A kezelést mindig méréssel kezdjük a svájci gyártmányú F-Scan berendezéssel, majd a mérések eredményei által történik a kezelés az RPZ 14 plazma generátorral.

A kezelés időtartama kb. 1,5 - 2 óra.

Ha úgy érzed, hogy a tüneteid miatt „nem vagy igazi Önmagad”, vagy a fenti tünetek téged is gyötörnek, akkor gyere el egy mérésre, hogy kiderítsük, vajon a Te szervezetedben élnek-e kórokozók.

Bejelentkezés kezelésre:

Kóródi Csilla +36 30 452 5661

Árak

A KEZELÉS ÁTMENETILEG SZÜNETEL!