Kórokozók irtása

Kik is a paraziták? Olyan mikroszkopikus méretű, vagy akár méteresre megnövő organizmusok, amelyek egy másik élőlényben élősködnek. Ide tartoznak a pl. férgek, amőbák, mételyek, giliszták, de rendkívül gyakoriak például a különböző élősködő rovarok, például a bolhák, atkák és poloskák. A paraziták mérete a mikroszkópikus nagyságtól a méteres hosszúságig terjedhet.

A betegség okainak felderítése kapcsán egyre több kutatás irányul a parazitákra. A paraziták mellett a baktériumok, vírusok is számtalan betegség hátterében állhatnak. Ezeket együttesen kórokozóknak nevezzük.

Parazita jelenlétére utalhat a fáradtság, gyomorsav túltengés, bőrproblémák (viszketés, kiütés, ekcéma), gyomor bántalmak (böfögés, puffadás, bélgáz, hasmenés, székrekedés), túlzott étvágy, gyerekeknél étvágytalanság, hajhullás, álmatlanság, depresszió, allergiák, autoimmun betegségek.

A kezelést végzik:

Várnai Marcsi +36 30 452 5660
Kóródi Csilla +36 30 452 5661

Leírás

Kórokozók irtása plazma generátorral

Sok kapcsolat mutatható ki a szervezetünkben élősködő paraziták, kórokozók és bizonyos betegségek között. Hulda Regehr Clark amerikai biofizikusnő, kutatónő sokat kutatott a témában és rájött, hogy minden általa vizsgált rákos beteg szervezetében (májában) kimutatható egy bélmétely (Fasciolopsis buski). Ugyanezt találta az Alzheimer-kór, Crohn betegség, Kaposi szarkóma és endometriózis hátterében is. Az általa vizsgált minden asztmás tüdejében megtalálta az Ascaris nevezetű férget. A paraziták mellett még felhívja a figyelmet a környezetünkben lévő szennyező anyagokra is, valamint a nehézfém szennyezettségre.

A szennyeződések és a paraziták együttes jelenléte felelős lehet a megbetegedésekért. Ezért a nehézfémek kivezetése is nagyon fontos az egészség visszaállításához.

A kórokozók károsak az emberi szervezetre, anyagcsere termékei mérgeznek minket, szövetkárosodást, gyulladást okozhatnak, a nagyobbak elzárhatják bizonyos szerveink vezetékeit, tápanyagot vonhatnak el tőlünk. A kórokozók toxinokat termelnek, melyek mérgezik a szervezetünket, gyengítik a szervezet saját ellenálló képességét. Ha az immunrendszerünk jól működik, elbánik a szennyeződéssel a parazitákkal, de ha legyengül, akkor nem tud ellenállni, ilyenkor kell a segítség.

Parazita jelenlétére utalhat a fáradtság, gyomorsav túltengés, bőrproblémák (viszketés, kiütés, ekcéma), gyomor bántalmak (böfögés, puffadás, bélgáz, hasmenés, székrekedés), túlzott étvágy, gyerekeknél étvágytalanság, hajhullás, álmatlanság, depresszió, allergiák, autoimmun betegségek.

Az RPZ 14 Plazma generátor működési elve: Egy téglalap alakú rezgés generátor, mely egy bizonyos feszültségnél elpusztítja a mikroorganizmusok patogénjeit (baktériumok, paraziták, vírusok, gombák…). A visszacsatolás alapelve szerint működik. Ez a jelenség azon az elven nyugszik, hogy minden élő organizmus „kisugároz“ egy bizonyos a saját fajához képest tipikus hullámzást (frekvenciát). A frekvencia mértékegysége az 1 Hertz /Hz/ – egy rezgés/másodperc. Ez a rezgés minden mikroorganizmus számára specifikus és szinte változatlan. Royal Raymond Rife megállapította, hogy ha ezt a rezgést ráirányítjuk egy mikroorganizmusra, mely ezt előállítja, akkor egy idő után az elpusztul. Ezek az irányított rezgések lengésbe hozzák a mikroorganizmus sejtfalát, membránját (az emberi sejtek membránjai százezerszer ellenállóbbak a villamos feszültség ellen, mint a patogén mikroorganizmusok sejtfalai), nem bírják elviselni a növekvő lengést és egy idő után megrepednek. Ezzel a mikroorganizmus elpusztul, az az deaktiválódik. A paraziták – élősködők, baktériumok, vírusok –  fizikai megsemmisítéséről van szó magas frekvenciás impulzusokkal.

Fontos figyelmeztetés! A plazma generátort nem használhatják azok akiknek kardiostimulátora van, akik epilepsziásak és állapotos nőknek is tilos!

Szükséges Önöket figyelmeztetnünk, hogy a ZAPPER berendezések hivatalosan Magyarországon az emberek gyógyítására nem engedélyezettek. A kezelés nem helyettesíti az orvosi kezelést, annak kiegészítéseként közérzet javításra alkalmazható!

A kezelés mellé gyógynövényes tinktúrákat is ajánlunk, amik hatóanyagukkal segítenek a szervezetnek legyőzni a kórokozókat. A kezelés időtartama kb. 1,5 – 2 óra.

Bejelentkezés kezelésre:

 

Árak