Jóga

 

A koronavírus járvány ideje alatt a jógafoglalkozásokról érdeklődjön telefonon!

GERINCJÓGA Annamáriával minden KEDDEN 8:30-10:00-ig és 17:30-19:00-ig

Kérjük a jóga órákra első alkalommal érkezőket, hogy jelezzék részvételi szándékukat az alábbi elérhetőségeken: Annamária: +36 31 782 6718, vagy a info@margaretahaz.com e-mai címre. Köszönjük!

 

ANNAMÁRIA ÓRÁI:

GERINCJÓGA:

A gerincjóga egy csodálatos mindenki számára megfelelő gyakorlással elsajátítható mozgásrendszer.

A gerincjóga a Hatha jóga és a gyógytorna elemeit ötvözi, segít oldani a testben lévő feszültséget, növeli a pszichikai teherbírást, erősít, nyújt.
A gerincjóga elsődleges feladata a megelőzés (prevenció) lenne, de sajnos még most is szinte csak akkor jönnek az emberek gerincjógára ha már fáj a derék, fáj a hát és fáj minden.
Rendszeres gerincjóga gyakorlással javítható a tartás, csökkennek a testben lévő fájdalmak és a lelkünk is megpihen. A gerincjóga órákon kiemelten foglalkozunk a gerinccel, a helyes tartás és megfelelő légzés elsajátításával.
A gerincjóga minden korosztály számára ajánlott, hisz a derékfájás és hátfájás ma már kamaszkorban megjelenik. Nagyon fontos tudni, hogy a már megszerzett fájdalmakat (derékfájás, hátfájás, nyaki panaszok) megszüntetéséhez idő kell. A jóga gyakorlása fontos, de a rendszeresség is jelentős tényező abban, hogy mikor érjük el azt az eredményt amit szeretnénk.

A jógát tartja Illés Annamária – gerincjóga oktató

Elérhetőség: +36 31 782 6718

Árak