Hipnózis

Hipnózis olyan megváltozott tudatállapot, amiben a szuggesztiók iránti fogékonyság megnő. Jellemzője a koncentrált figyelem, amely a külvilág számos tényezőjét figyelmen kívül hagyva, átadja a vezetést a hipnotizőrnek, és elfogad szuggesztiókat. Mindenki számtalan esetben volt már hipnózisban (például egy könyv olvasásakor stb.).

A terápia során szemléletünk, önmagunkhoz és másokhoz való viszonyunk változik. Ez a mély tudatállapot segíthet elengedni a problémákat, a múltat, felderíteni gyökér okokat, segít az önértékelési, önelfogadási, életvezetési zavarok kiküszöbölésében.

Hipnózisban beáll a norma állapot. A tudat is megpihen.

A hipnózis ideje alatt végig a tudatunknál vagyunk. Mi több, a hipnotizőr többféleképpen kommunikációra is rávehet. Ilyenkor létrejön egy olyan kommunikáció amikor a tudatalattid olyan dolgokat hoz, hozhat fel, amire nem emlékszel vagy már rég elfelejtetted. A hipnózis vagy hipnoterápia nem minősül orvosi gyógymódnak, sem pszichoterápiás eljárásnak.

Leírás

Ez a szolgáltatás nem orvosi gyógymód!

Kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, az életminőségének javítására irányulóan szolgáltatom, még olyan esetben is, amikor egy meglévő panasz csökkentésének egyik lehetséges alternatívájaként kívánja az érdeklődő igénybe venni.

Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat.

Murgulyné Veronika – pszichotronikus mester, coach

 

Árak