Fülakupunktúra

Testünkön vannak olyan helyek, ahol megtalálható az egész testünk lenyomata. Ilyen a fülünk is. A fülkagylóra az emberi test mintegy embrió alakban, fejjel lefelé vetül ki. A fülünk bizonyos pontjainak kezelésével hatást tudunk kifejteni a testünk egyes szerveire, így lehetőségünk nyílik távolabbi szerveink „elérésére” és kezelésére.

A fülakupunktúrás kezelés során 5-5 tűt szúrunk a fülbe.

A kezelés hatásos az alábbiaknál:

  • szerfüggő szenvedélybetegség: alkohol, drog, dohányzás, gyógyszer stb.
  • nem szerfüggő szenvedélybetegség: munkamánia, étkezési zavarok, játékszenvedély, vásárlási mánia, társfüggőség, gyűjtő mánia, stb.
  • szenvedélyszerű viselkedési mód: féltékenység, bosszúvágy, stb.
  • krízisek feldolgozása: válás, baleset, párkapcsolati problémák, sorscsapás, gyász
  • traumák feldolgozása: támadás, erőszak, baleset után
  • hiperaktivitás
  • külön az 5 pont indikációja alapján: pl. stressz, depresszió, nyugtalanság, álmatlanság, magas vérnyomás, fájdalom és gyulladáscsökkentés, görcsoldás, keringési zavarok, szívritmus zavar, vese és húgyúti problémák, máj betegségei, gyomor és emésztőrendszeri problémák, tüdő és légzőszervi problémák, allergiák, fejfájás, stb.

A kezelés harmóniába hozza testünket, lelkünket, méregteleníti a szervezetünket. A szervezet erőre kap, aktivizálja az öngyógyító erőket és képes lesz leküzdeni a problémákat. Lelkileg kiegyensúlyoz, csökkenti a depressziót, agressziót és így képesek leszünk az egészség fenntartásához szükséges életmód kialakítására. A kezelés hat a szervezet energetikai állapotára, az érzelmekre, valamint a fizikai testre is.

Egy alkalommal minimum 20 percig, maximum 60 percig van a fülben a tű. Aki idegenkedik a tűtől, annál lehetőség van magokkal, mágnes golyóval helyettesíteni a tűt.

A kezelést jól kiegészíti a talpmasszázs. E két módszer kombinálásával fokozható a hatás.

Kóródi Csilla természetgyógyász – fülakupunktúrás addiktológus

Árak