Energetikai kezelés

Örömmel látlak az energetikai kezelésen, ha elfogadod az érintést, jól esik kapcsolódni a testeden keresztül az érzelmi világodhoz. Válaszd ezt a formáját a változásnak, ha a beszélgetésen túl vágysz egy más szintű élményre önmagaddal, ha megismernéd a belső (tudattalan) – világod, önmagad – kicsit közelebbről.

 

A test nem játssza meg magát, nem hazudik, tisztán és egyértelműen kommunikál. Ott van benne minden információ: tükrözi az érzelmeidet, a kapcsolódásaidat, az elakadásaidat, a viszonyulásodat a körülötted lévő világhoz. A testet mozgatva – mentes minden különös vagy speciális mozdulattól – hihetetlen megélések és érzetek keletkeznek. Nem a technika lesz az, amitől elindulnak az érzelmek, felbukkannak az emlékek vagy esetleg megindulnak a könnyek. Az a tér, amit megteremtünk támogat téged és segíti a gyógyulásodat.

Örömmel látlak az energetikai kezelésen, ha elfogadod az érintést, jól esik kapcsolódni a testeden keresztül az érzelmi világodhoz. Válaszd ezt a formáját a változásnak, ha a beszélgetésen túl vágysz egy más szintű élményre önmagaddal, ha megismernéd a belső (tudattalan) – világod, önmagad - kicsit közelebbről.

Bővebben itt olvashatsz az energetikai kezelésről:
https://lelekoldo.hu/energetikai-kezeles/

A kezelés időtartama: 90-120 perc

Bejelentkezés a segítő beszélgetésre kizárólag online a következő linken:
https://lelekoldo.hu/idopont-foglalas/

Ingyenes állapotfelmérő konzultációhoz időpont kérése:
http://lelekoldo.hu/ingyenes-allapotfelmeres/

Rostás Anita - lélekoldó

Árak