Családsegítő coacholás betegség esetén

Korunk egyre jobban elterjedt segítőjét hívjuk coachnak. A coach egy olyan segítő, aki trénerként feltárja a hozzá fordulóval együtt (egy teszt elvégzése után, vagy egy beszélgetés során) a valós igényt és megkeresik a legmegfelelőbb megoldást, aminek kivitelezését is meghatározzák pontokba szedve. A kliens a következő találkozóig ezeket alkalmazza, majd átbeszélik, hogy melyik részen kell javítani. A coach sosem mondja meg a „tutit”, a coach nem lehet részrehajló, hiszen neki semmiben nincs döntése. A siker a kliensen múlik! Valóban dolgozik-e a cél elérésén.

Coacholni lehet egyénileg, párban, de csoportosan is.

 

Betegség a családban

Mindenki legnagyobb félelme, hogy a családban megjelenik a betegség. A betegség lehet pár napos, hetes, de lehet hosszan elhúzódó évekig eltartó is. Mindegyik más-más odafigyelést, támogatást igényel. Ez a helyzet a „családi rend” felbomlását is jelenti. Ezeket fel kell ismerni és alkalmazkodni kell a kialakult, megváltozott új állapothoz. Van segítség! Coach tréningekkel nagy eredményeket érhetünk el a család mindennapjaiban, de közvetetten egészségjavuláshoz is vezetnek ezek a coachtechnikák, hiszen felszínre jönnek a problémák, blokkok és a család ennek megoldásán dolgozik. Mint tudjuk minden betegség egy jelzés, hogy blokkok keletkeztek, amit nem oldottunk meg. Lehet, hogy épp a családi viszonyokban kell a változás a gyógyuláshoz. Fordulj hozzám bizalommal, ha szeretnéd, hogy segítségedre legyek ebben a nehéz feladatban.

Ez a terület jelenleg egy hiányterület. Számos coachterületeket hirdetnek, de erre a szakosodás még nem történt meg. Személyes tapasztalatom a végig járt út. Keményen kitaposott út által hoztam létre azt a mindenre kiterjedő anyagot, amivel segítem a hozzám fordulókat.

Murgulyné Veronika - pszichotronikus mester, coach

Árak