Rostás Anita

Lélekoldó

Néhány szó Rólad

Több olyan könyvet is elolvastál és tanfolyamon is részt vettél, ami a lélekről, a gyógyulásról, a betegségekről szól, talán még az Univerzum is szóba került és az energiák. Egyre több mindent tudsz magadról és a világról, ennek ellenére kissé kaotikus mindez a fejedben, mert még mindig nem látod és érted az összefüggéseket. Kérdéseid vannak, terheid és akadályok, melyek legyőzhetetlennek tűnnek számodra.

Válaszokat akarsz.

Tudni akarod, mi és miért történik veled. Rendeztél néhány dolgot az életedben és nem akarod feladni, mert már tudod, hogy minden a döntéseidtől és a változástól függ, hogy milyen lesz életed hátralévő része, hogy lesz-e és ha igen – milyen – párkapcsolatod, gyermeked, munkahelyed, hogy meggyógyulsz-e. Eleged van a szorongásból, a pánikból, a kilátástalanságból, a lehetetlenből és a küzdelemből. Tudsz már kérni és elfogadni segítséget, várod a megértést és a magyarázatot, vágysz a megkönnyebbülésre, a sikerre.

Segítségre van szükséged, mert már nem akarod ugyanazokat a köröket megfutni. Segítőre, aki támogat az úton, aki nem sablon szöveget nyom, hanem csak téged lát és érez, csak rád fókuszál és mindemellett a személye is hiteles számodra.

Most egy kicsit rólam

Rostás Anita vagyok, Budapesten láttam meg a napvilágot most már több, mint 40 éve. Gyermekkoromban az életemet kísérő fura jelenségek és akkor még megmagyarázhatatlan érzések és gondolatok időközben megérkeztek a helyükre. 1 közgazdász diplomát, 4-5 nyelvvizsgát és néhány munkahelyet fel tudok mutatni, de az ehhez tapadó korábbi életem már nagyon távolinak tűnik.

Világraszóló az érzékenységem, könnyen zavarba jövök és egyáltalán nem bánom, ha sírni látnak. Szeretem magam és ezzel együtt az egész világegyetemet, úgy, ahogy van, feltétel nélkül. A családom mindennél fontosabb nekem és tudom, hogy ők ugyanígy vannak velem és büszkék rám.

Büszkék, mert tudják, hogy segítek abban, hogy pánik betegként tudjál gyógyszer nélkül létezni, hogy megszabadulj a szorongástól, a depressziótól, hogy a számodra nehéz élethelyzetekben komfortosan és magabiztosan érezd magad. Támogatlak, hogy ne kelljen szembe nézned a meddőség rémével, hogy elhidd, a nőgyógyászati problémát nem csak műtéttel vagy hormonokkal lehet orvosolni.

Tudok Neked tanácsot adni, mit tegyél az autista, ADHD-s, viselkedés- vagy figyelemzavaros gyerekkel. Személyes tapasztalatom van, bízhatsz bennem. Ha végre szeretnél életre kelni – itt vagyok, hogy segítsek a dolgok mélyére nézni és feltárni, miért vet a múltad árnyékot a jelenedre.

SZOLGÁLTATÁSAIM

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Kapcsolat Anitával

+36 30 952 5837

 

1201 Budapest, Tinódi u 60.

 

Kapcsolat

+36 30 452 5661

info@margaretahaz.com

1201 Budapest, Tinódi u 60.