Illés Annamária

Gerincjóga oktató, masszőr

9 éve foglalkozom gerincjógával. Óráimon minden korosztály megtalálható. Szeretek magyarázni, javítani a mozgást segítő szándékkal. Fontos számomra, hogy mindenki jól érezze magát. Az óráimon nincs megfelelési kényszer, semmi nem kötelező, fontos a jókedv.

 

Minden kérdéssel hívjon bizalommal!

 

SZOLGÁLTATÁSAIM

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Gerincjóga

A gerincjóga egy csodálatos mindenki számára megfelelő gyakorlással elsajátítható mozgásrendszer.

A gerincjóga a Hatha jóga és a gyógytorna elemeit ötvözi, segít oldani a testben lévő feszültséget, növeli a pszichikai teherbírást, erősít, nyújt.

A gerincjóga elsődleges feladata a megelőzés (prevenció) lenne, de sajnos még most is szinte csak akkor jönnek az emberek gerincjógára ha már fáj a derék, fáj a hát és fáj minden.

Rendszeres gerincjóga gyakorlással javítható a tartás, csökkennek a testben lévő fájdalmak és a lelkünk is megpihen. A gerincjóga órákon kiemelten foglalkozunk a gerinccel, a helyes tartás és megfelelő légzés elsajátításával.

A gerincjóga minden korosztály számára ajánlott, hisz a derékfájás és hátfájás ma már kamaszkorban megjelenik. Nagyon fontos tudni, hogy a már megszerzett fájdalmakat (derékfájás, hátfájás, nyaki panaszok) megszüntetéséhez idő kell.

A jóga gyakorlása fontos, de a rendszeresség is jelentős tényező abban, hogy mikor érjük el azt az eredményt amit szeretnénk.

Kapcsolat Annamáriával

+36 31 782 6718

info@margaretahaz.com

1201 Budapest, Tinódi u 60.

Kapcsolat

+36 30 452 5661

info@margaretahaz.com

1201 Budapest, Tinódi u 60.