A Margaréta-Ház

Várnai Marcsi olvasatában:

Minden akkor kezdődött, amikor nálam mellrákot diagnosztizáltak.
2010. márciusában egy nyirokmasszázs alkalmával reflexológusom, Zimány Tamás megtalált a mellemben egy csomót, és azt mondta, hogy nézessem meg, mert ez nem nyirokcsomó.
Történetem...

Mellrákot diagnosztizáltak nálam az orvosok. A bal mellemben egy HER2+, ösztrogén érzékeny (80-90%) daganatot találtak. A műtét során kiderült, hogy nyirokcsomó áttétem is van. Az orvosi kezelések a következők lettek volna: 6 db kemo-terápia, 30 sugár kezelés, és hormon terápia kezelés. Nem vállaltam be egyiket sem, mert minden porcikám tiltakozott ellene. Tudtam, hogy erre a belső hangra kell hallgatni, ez a legjobb tanácsadó. Ezért alternatív megoldást kerestem, éreztem, hogy én csak azzal gyógyulok meg. Sikerült találnom egy módszert, mely körültekintő, mindenre kiterjedő holisztikus módszer – “össztűz a rák ellen”.

A 8 hónapos kúrát 2010. júniusában kezdtem. A protokoll mindenre kiterjedt, a testi és lelki gyógyítás teljes egészére. Itt különösen a lelki oldalt emelném ki, mert erre sokunknak már nem jut az erőből! Pedig ez fontosabb, mint bármely gyógytea, vagy gyógyszer. Ugyanis a rák a lélek üzenete. Szervezetünk, amikor már sok jel és üzenet után mást nem tud, akkor daganatot növeszt, hogy megnyilvánuljon, és nyomatékosan figyelmeztessen.

A kúrát, lelkit, testit, csináltam egészen január végéig (és nagy részét csinálom a mai napig.). A leleteim végig negatívak voltak, és most is azok – meggyógyultam, vagy ahogy az orvosok mondják: tünetmentes vagyok és leszek még 5, 10 évig. Utána gyógyult, végleg.

A kúra végére kirajzolódott előttem az új álmom: egy olyan helyet hozzak létre, ahol a daganatos és más degeneratív betegségben szenvedők az alternatív gyógymódhoz minden vitamint, étrend kiegészítőt egy helyen megvehessenek, minden tudnivalót, és lelki
támaszt (szakember segítségével) megkaphassanak.

A vágyam 2011 áprilisában teljesült...

A vágyam 2011 áprilisában teljesült, mert akkor nyitottuk meg a Margaréta-Házat.

Az elmúlt éveket tekintve nagyon sok rákos beteg eljutott hozzánk, még határainkon túlról is. Számos vendégünk gyógyulását végig követtük, mind testi mind lelki szinten. Sokan szájhagyomány útján találnak ránk, ami azt hiszem azt bizonyítja, hogy bíznak bennünk az emberek. Aki betér hozzánk a problémájával, segítséget és hitet kap a gyógyuláshoz. Az elmúlt időszakunk alatt egyértelművé vált, hogy a rák, de más betegség kialakulásának is legfőbb oka a lélek rossz működése. Persze a nem megfelelő életmód, a rossz táplálkozás, a külső környezet is nagyban hozzájárul a test megbetegedéséhez, viszont az ezeknél mélyebb lelki, szellemi okok felderítése és oldása a legfontosabb feladatunk, ezekre most is nagy hangsúlyt fektetünk a Házban.

De miért várnánk meg, hogy a lelki blokkok, lelki betegségek a test tüneteiben jelenjenek meg?

Mennyivel könnyebb dolgunk lenne, ha a testi tünetek előtt a lelkünk, szellemünk egészségéről, harmóniájáról gondoskodnánk?

Célul tűztük ki, hogy a megelőzést, a lélek, szellem harmóniáját elősegítő foglalkozások, kezelések, előadások, workshop-ok előtérbe kerüljenek. Ezek segítségével szeretném elérni, hogy az emberek minél nagyobb rétege ráébredjen a prevenció mindhárom lelki, szellemi és testi részének a fontosságára. Ami azt is jelenti, hogy tudatos döntések, választások mentén sokkal könnyebb egyensúlyban tartanunk magunkat. A Házban dolgozó terapeuták is ezt a folyamatot segítik.
Nagy szeretettel várjuk kedves régi és új vendégeinket a Ház szolgáltatásaival. A jövőben ezek mindig bővülnek, az új dolgokról, rendezvényeinkről hírlevelünkben, aktuális programjainknál tájékozódhatnak.

Várnai Marcsi
a Margaréta-Ház megálmodója

Szolgáltatásainkról

A rákos betegek segítése a kezdetektől a gyógyulásig

Betegségem és gyógyulásom vezetett el ahhoz, hogy a Margaréta-Ház létrehozásával minél több embernek segítsek a RÁK megelőzésében, betegség esetén a gyógyulásban, akár az orvosi kezeléseket, akár alternatív módszert is választ valaki. Mindenekelőtt nagy hangsúlyt kell fektetni a megelőzésre, testi-lelki egészségünk tudatos, mindenre kiterjedő kontrollálásra. A Margaréta-Házban mód nyílik mind a testi, mind a lelki egészségünk karbantartására, betegségnél a megfelelő alternatív gyógymód alkalmazására. A lélek gyógyításához és egyensúlyban tartásához

a következő szolgáltatásainkat ajánljuk:

  • pszichológia
  • Simonton-tréning (betegség esetén)
  • pszihotronika
  • családállítás
  • lélekoldás
  • kórokozók irtása

Testi egészségünk megőrzéséhez a táplálkozás, vitaminok, ásványi anyagok pótlásai, mozgás segíthetnek. Persze betegség esetén még lényegesebb, hogy segítsük immunrendszerünk munkáját, az öngyógyító mechanizmus beindítását.

Az elmúlt években nagyon sok rákos beteg eljutott hozzánk, még határon túlról is. Számos vendégünk gyógyulását végig követtük, mind testi, mind lelki szinten. Sokan szájhagyomány útján találnak ránk, ami azt hiszem azt bizonyítja, hogy bíznak bennünk az emberek. Aki betér hozzánk a problémájával, segítséget és hitet kap a gyógyuláshoz.
Bízom abban, egyre többen felismerjük azt, hogy testi-lelki egészségünk egyedül a saját kezünkben van. Senki nem tud meggyógyítani bennünket, ha mi nem veszünk részt aktívan, mi magunk kellünk hozzá. És mi vagyunk felelősek azért, hogy egészségesen, boldogan éljünk! Szeressük magunkat annyira, hogy meg akarjunk gyógyulni, és egészségesek akarjunk maradni!

Várnai Marcsi
a Margaréta-Ház megálmodója

Válassz szolgáltatást

És vedd fel a kapcsolatot terapeutánkkal

Kapcsolat

+36 30 452 5661

info@margaretahaz.com

1201 Budapest, Tinódi u 60.