Tevékenységünk

A Margaréta-Ház a test és a lélek gyógyulását segítő Egészség Központ.

Mi, terapeuták, azon dolgozunk, hogy segíteni tudjunk Neked a testi-lelki egyensúly visszaállításában. Segítünk, hogy meglásd működési mechanizmusaidat és eszközöket kapj arra, hogy változtatni tudj rajtuk.

Mi hiszünk benned és támogatunk a változás folyamatában. Módszereink sokfélék, hogy legyen lehetőséged megtalálni a számodra ideálisat.

Üdvözlünk a Margaréta-Házban

A Margaréta-Ház létrejöttéhez a személyes történetem vezetett. A saját betegségem kapcsán egyértelművé vált, hogy a betegségek kialakulásához hozzájárul a lélek rossz működése is. Persze a nem megfelelő életmód, a rossz táplálkozás, a külső környezet is a test megbetegedéséhez vezethet, de a mélyebb lelki, szellemi okok felderítése és oldása is fontos feladat.

A Margaréta-Házat azért hoztam létre, hogy a testi tünetek kezelése mellett a lelki, érzelmi, szellemi, energetikai elváltozások kezelésében is segítséget kaphassunk. A Házban lévő terapeuták mind azért dolgoznak, hogy a betegséget meg tudjuk előzni, vagy ha már kialakult megértsük, tudjunk változtatni és elmozdulhassunk az egészség felé.

Várnai Marcsi – a Margaréta-Ház megálmodója és létrehozója

Találkozz terapeutáinkkal

Várnai Marcsi

A Margaréta-Ház megálmodója

Nagy szeretettel várjuk kedves régi és új vendégeinket a Ház szolgáltatásaival. A jövőben
ezek bővülnek, az új dolgokról, rendezvényekről hírlevélben és az aktualitásoknál tájékozódhatnak.

Kopornyik Zita

Pszichológus

A terápia fő célja, hogy a gondolkodási és viselkedési minták feltérképezése után közösen változtatunk ezeken […] a terápia attól függ, milyen a beteg önismerete.

Kóródi Csilla

Természetgyógyász – fülakupunktúrás addiktológus

A fülünk bizonyos pontjainak kezelésével hatást tudunk kifejteni a testünk egyes szerveire, így lehetőségünk nyílik távolabbi szerveink „elérésére” és kezelésére.

Murgulyné Veronika

Pszichotronikus mester, coach

Gyakran tükröt mutatok. Életem minden területén a segítés egy belső indíttatás. Ma már csak akkor segítek, ha megkérnek rá. Ez a tanulás számomra is egy hosszú út volt. 

Pető Katalin Erzsébet

Stressz- és életútoldás, lélek átvezetés, lélek visszahívás

Életfeladatom, hogy saját életem mesterévé váljak és másoknak is átadjam a hírt, hogy van választásuk és élhetnek másként.

 

Rostás Anita

Lélekoldó

Segítségre van szükséged, mert már nem akarod ugyanazokat a köröket megfutni. Segítőre, aki támogat az úton, aki nem sablon szöveget nyom, hanem csak téged lát és érez, csak rád fókuszál.

Gajdácsiné Ilona

Masszőr

Pályám kezdetétől fogva egészségügyi területen dolgoztam. 2003. óta (másodállásban) masszőrként is segítettem a hozzám fordulókat.                                                                       

N

Tapasztalt terapeuták

N

Szép és nyugodt környezet

N

Támogató hozzáállás

N

Nyitottság és befogadás

Kapcsolat

+36 30 452 5661

info@margaretahaz.com

1201 Budapest, Tinódi u 60.