A Ház blogja

Kedves Olvasó!
Az alábbi cikkekben szeretnénk megosztani Veled véleményeinket, gondolatainkat különböző témákról. Írásainkban igyekszünk jobban bemutatni tevékenységeinket, világképünket, gondolatainkat az egészség megőrzéséről, visszaállításáról. Találsz hasznos recepteket, termékleírásokat is. Olvass, böngéssz kedvedre, vagy iratkozz fel Hírlevelünkre, ha nem szeretnél lemaradni újdonságainkról!

Mitől működik jól az immunrendszerem?

Mitől működik jól az immunrendszerem?

Testünk öngyógyító mechanizmusa belénk van kódolva. Bármi történik velünk, a testünk minden egyes sejtje, szerve arra törekszik, hogy visszaállítsa az egyensúlyt.

5 Ayurvédás Tipp Áprilisra

5 Ayurvédás Tipp Áprilisra

Az ayurvéda a jóga egészségmegőrzést célzó testvértudománya. Holisztikus, vagyis a teljes egészet nézi; egységként kezeli a testet-lelket-szellemet.

Félelem, megadás, megújulás

Félelem, megadás, megújulás

Amikor megtudtam, hogy a félelem a következő kidolgozandó téma, dolgozni kezdett bennem, és addig-addig ötlött elő a hazugság szó gondolataimban, hogy felfigyeltem rá.

VitaminPortánk ZÁRVA

VitaminPortánk ZÁRVA

Tájékoztatunk benneteket, hogy VitaminPortánk a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel határozatlan időre bezárt. Köszönjük a megértést!

Sikertörténet

Sikertörténet

Szeretnék Veletek egy ” sikersztorit ” megosztani arról, hogy hogyan egészíthetik ki a kezelést a 100 %-os tisztaságú, terápiás minőségű illóolajok.

Ajándékozz masszázsutalványt

Ajándékozz masszázsutalványt

Közeledik a Karácsony…Mindannyian törjük a fejünket, hogy mivel is lephetnénk meg Szeretteinket.
Az élmény, az egészség támogatása mindig jó ajándék, bármilyen alkalomra.

AromaTouch Technika

AromaTouch Technika

A tiszta terápiás illóolajok nyugtatólag hatnak ránk, illetve segítenek megőrizni egészségünket, helyreállítani szervezetünk esetleges kibillent egyensúlyát.

Honnan tudom, hogy működik a terápia?

Honnan tudom, hogy működik a terápia?

A megszaporodott terápiás vagy segítő módszerek és gyógyító franchise technikák világában szerintem érdemes hangosan feltenni a kérdést: Mit is szeretnék tulajdonképpen? Mit várok el magamtól? Mit várok el a felkeresett segítőtől?

Bérelhető helyiségek

Bérelhető helyiségek

Különböző méretű helyiségek bérelhetőek (15, 20, 25, 33 nm) egyéni, vagy csoportos terápiához, kezeléshez, előadáshoz, workshophoz, jóga, torna, stb tevékenységekhez.

Szárzeller – a jó emésztéshez

Szárzeller – a jó emésztéshez

A reggel éhgyomorra megivott zellerlé segít megteremteni a gyomor megfelelő sósavszintjét. A megfelelő sósavszint elengedhetetlen a jó emésztéshez.

Hatékony levendula

Hatékony levendula

 Gajdácsiné Ilona masszőrünk összegyűjtötte a levendula jótékony hatásait. Kezelésein előszeretettel használ illóolajokat a hatékonyság fokozására. A hatékony levendula:• Életfolyamatokat javít, fokozza a testi és lelki frissességet.• Antibakteriális, fertőtlenítő,...

Megújultunk

Megújultunk

Kedves Olvasóink!Ünnepélyes alkalomból írunk most nektek, ugyanis 7 éves lett a Margaréta-Ház.Az elmúlt 7 évben sokan jártatok nálunk, sokszor együtt sírtunk, együtt nevettünk. Sok gyógyulásnak lehettünk szemtanúi. Büszkék vagyunk Rátok, mert a gyógyulást Magatoknak...

Ünnepi nyitvatartás

Ünnepi nyitvatartás

Vitaminportánk 2018.12.22-től 2019.01.01-ig ZÁRVA tart. A webshopos rendeléseket nem kézbesítjük ezen idő alatt. Nyitás 2019.01.02-án 12 órakor.Bizonyos kezelésekre előzetes időpont egyeztetés alapján be lehet jelentkezni. Elérhetőségek a szolgáltatások...

Kapcsolat

+36 30 452 5661

info@margaretahaz.com

1201 Budapest, Tinódi u 60.