Vágyunk adott egy egészséges, minőségi életre, szükségünk pedig egyre inkább van rá ezekben az időkben. Mégis, mikor szembe kell nézni a mumussal – miszerint honnan ered egy-egy “betegség” vagy ne adj Isten felismerjük, hogy változtatás nélkül bizony nincs eredmény, nem szűnnek a problémák – könnyen eltántorodunk, megfutamodunk, feladjuk.
 
Miért nem tanácsos az allergiásnak, a szorongónak glutént, cukrot és tejterméket fogyasztani?
Hogyan lehetséges, hogy valakit rettenetesen megvisel egy vírusfertőzés, valakin csak átfut és van, aki észre sem veszi, hogy találkozott egy kórokozóval?
Testünkkel, lelkünkkel – vagyis önmagunkkal – való kapcsolatunkat ápolni kell, törődni vele. Pontosan úgy, ahogy minden nap fogat mosunk és tiszta ruhát veszünk, krémeket kenünk magunkra és vitamint szedünk. Ha nem így teszünk, akkor igénytelennek, ápolatlannak, rendezetlennek tűnünk.
 
Reggeltől estig mindenfélével tápláljuk magunkat – nem csak ételt veszünk magunkhoz, hanem gondolatot és érzelmet is. Utóbbiakat észrevétlenül, megállíthatatlanul. Hatásuk éppen ezért sokkal intenzívebb, mégis többet törődünk a frizuránkkal, cipőnkkel. Ezekre mintha több energiát fordítanánk – teljesen indokolatlanul.
 
Mind nagyon fontos – elismerem, de arányuk a törődés ideális arányát is mutatja – mutatná. Hogy ez az arány – mérték – megfelelő legyen és te is könnyen egyensúlyba tudj kerülni vagy oda visszatalálni – segítséget nyújtunk.
 
Kétnapos workshopunkon Kóródi Csilla természetgyógyász kolléganőmmel együtt górcső alá vesszük testünk és lelkünk működését, kettejük kapcsolatát és kérdéseitekre igyekszünk sok érdekes és hasznos választ adni, támogatni Benneteket játékosan, könnyed, interaktív módon. Az első nap edukatív, érzékenyítő programját a második napon modellezéssel (játékos élményfoglalkozással) folytatjuk, hogy még teljesebb képet kapjunk önmagunkról, elakadásunkról, működésünkről.
 
RÉSZLETEK:

A foglalkozás részvételi díja: 40.000 Ft/fő

Helyszín: Margaréta-Ház, 1201 Budapest, Tinódi u. 60.

Időpont: 2021.09.11-12. Első nap 10-18 óráig találkozunk, második nap 9-15 óráig.

Jelentkezéseddel együtt a szöveges részben kérlek jelezd, hogy melyik területtel, szerveddel, érzelmi területtel szeretnél kifejezetten foglalkozni ezen a két napon.

 

Visszajelzések a korábbi workshopok résztvevőitől: https://lelekoldo.hu/vendegkonyv/

 A jelentkezés regisztrációhoz kötött. A lelekoldo.hu honlapon keresztül az időpont foglalás gombra kattintva tudod helyedet biztosítani. Először válaszd ki a helyszínt, az alatta lévő mezőben a Lélekoldó workshop-ot, majd a dátumra kattints, ott pedig a 10 órára. Az adatmezők kitöltésével a regisztráció elkészült.

A létszám limitált.

A foglalkozásra könnyű ruházatban érkezz, melyben szabadon és kényelmesen mozogsz. Egész napra készíts magadnak élelmet: a házban mikró és hűtő a rendelkezésedre áll. Teával, kávéval és mandulatejjel, mézzel mindig megkínállak. Fázós lábúak készüljenek plusz vastag zoknival.

Az eseményre kérlek, csak egészségesen érkezz! Ha bármilyen tünetet észlelsz magadon, nem sértődünk meg, ha az utolsó pillanatban mondod le a jelentkezésed.

A workshopot vezeti: Rostás Anita – lélekoldó 

Elérhetőség: +36 30 952 5837

Facebook esemény:  https://www.facebook.com/events/518717692712084?ref=newsfeed