Mindannyian meleg – biztonságot adó, őszinte és értékes emberi kapcsolatokra vágyunk. Ennek alapja a tiszta kommunikáció.

Elengedhetetlen a kiegyensúlyozott párkapcsolathoz és nélkülözhetetlen a gyermeknevelésben, jól jön a munkahelyi helyzetekben és nagyon hasznos tud lenni egy érzelmileg kényes vagy megterhelő helyzetben.

Méltósággal, tisztelettel, erőszak- és szerepmentesen kifejezni önmagunkat – és mindezt biztonságosan megtenni – gyakorlás kérdése.

Az elmúlt években, több csoportos foglalkozást követően merült fel az igény egy olyan alkalomra, ahol kifejezetten a kommunikációra koncentrálunk – természetesen mindezt továbbra is játékosan, sok gyakorlattal és némi elmélettel tesszük.

 

Témák, amivel a nap folyamán foglalkozunk:

A kommunikáció sikere miért és milyen mértékben függ attól, hogy önmagammal milyen kapcsolatban vagyok?

Mi köze az érzelmi válaszaimnak (struktúrámnak) a mindennapi kommunikációhoz?

Tipikus hibák és azok elkerülése.

Őszinteség és őszinteség között mi a különbség?

Konkrét segédlet lépésről lépésre annak érdekében, hogy elkerüld a “lefagyást”.

Az élményfoglalkozáson lehetőséged van játékos formában gyakorolni és tapasztalni magaddal, az energiával, a térrel kapcsolatban; a csoport erejének segítségével átlendülni a nehézségeken, feloldani a benned lévő ellenállást és ha van „valódi” kérdésed, akkor arra választ kapni.

Ezek a foglalkozások nem a hagyományos módon tanítanak: a saját magad által megtapasztaltakon, az élményen keresztül érkezik a felismerés, amihez a többiek mind a támogatásukat adják.

Modellezünk is (családállításhoz hasonló módszer), hogy még könnyebben menjen a megértés. Egy biztos: kalandos utazás vár rád, ahol együtt, egy közös térben zötyög mindenki önmaga felé….. miközben világokat ismer meg.

A foglalkozás részvételi díja: 15.000 Ft/fő

Helyszín: Margaréta-Ház, 1201 Budapest, Tinódi u. 60.

Időpont: 2020.11.21. szombat 10-17 óra

 

Visszajelzések a korábbi workshopok résztvevőitől: https://lelekoldo.hu/vendegkonyv/

 

A jelentkezés regisztrációhoz kötött. A lelekoldo.hu honlapon keresztül az időpont foglalás gombra kattintva tudod helyedet biztosítani. Először válaszd ki a helyszínt, az alatta lévő mezőben a Lélekoldó workshop-ot, majd a dátumra kattints, ott pedig a 10 órára. Az adatmezők kitöltésével a regisztráció elkészült.

A létszám limitált.

A foglalkozásra könnyű ruházatban érkezz, melyben szabadon és kényelmesen mozogsz. Egész napra készíts magadnak élelmet: a házban mikró és hűtő a rendelkezésedre áll. Teával, kávéval és mandulatejjel, mézzel mindig megkínállak. Fázós lábúak készüljenek plusz vastag zoknival.

 

A workshopot vezeti Rostás Anita – lélekoldó 

Elérhetőség: +36 30 952 5837

Facebook esemény:  https://www.facebook.com/events/2483581818601967