Milyennek éled meg a szerepeidet a saját kapcsolataidban? Mennyit nyújtasz és kapsz vissza ezekben a kapcsolatokban? Mi szerepel a mérleg egyik és mi a másik oldalán?

Egy kapcsolatban mindig vannak hullámzások, ingadozások, gyakran borul meg az egyensúly.

Az állandó fáradtság, a fásultság, a kimerültség, a bizalmatlanság vagy a harag intő jelek.

A másik oldalon a függőség a másik személytől, a “nem-vagyok-elég-jó” vagy az anyagi / érzelmi kiszolgáltatottság érzés szintén gyanúsak lehetnek. (Legyen szó akár szülő-gyerek- vagy párkapcsolatról, munkahelyi, baráti kötelékről.)

Mit tehetsz annak érdekében, hogy kapcsolataidban egyensúly legyen?

Ezen a workshopon válaszokat kaphatsz arra, hogyan fejezd ki szeretettel a szükségleteidet, jelöld ki a határaidat, vállald a gyengeségeidet bűntudat és szégyenérzet nélkül, önmagad számára is biztonságosan.

Az élményfoglalkozáson lehetőséged van játékos formában gyakorolni és tapasztalni magaddal, az energiával, a térrel kapcsolatban; a csoport erejének segítségével átlendülni a nehézségeken, feloldani a benned lévő ellenállást és ha van „valódi” kérdésed, akkor arra választ kapni.

Ezek a foglalkozások nem a hagyományos módon tanítanak: a saját magad által megtapasztaltakon, az élményen keresztül érkezik a felismerés, amihez a többiek mind a támogatásukat adják.

Modellezünk is (családállításhoz hasonló módszer), hogy még könnyebben menjen a megértés. Egy biztos: kalandos utazás vár rád, ahol együtt, egy közös térben zötyög mindenki önmaga felé….. miközben világokat ismer meg.

A foglalkozás részvételi díja: 15.000 Ft/fő

Helyszín: Margaréta-Ház, 1201 Budapest, Tinódi u. 60.

Dátum: 2019.11.16. szombat 10-18 óra

Visszajelzések a korábbi workshopok résztvevőitől: https://lelekoldo.hu/vendegkonyv/

A jelentkezés regisztrációhoz kötött. A lelekoldo.hu honlapon keresztül az időpont foglalás gombra kattintva tudod helyedet biztosítani. Először válaszd ki a helyszínt, az alatta lévő mezőben a Lélekoldó workshop-ot, majd a dátumra kattints, ott pedig a 10 órára. Az adatmezők kitöltésével a regisztráció elkészült.

A létszám limitált.

A foglalkozásra könnyű ruházatban érkezz, melyben szabadon és kényelmesen mozogsz. Egész napra készíts magadnak élelmet: a házban mikró és hűtő a rendelkezésedre áll. Teával, kávéval és mandulatejjel, mézzel mindig megkínállak. Fázós lábúak készüljenek plusz vastag zoknival.

 

A workshopot vezeti Rostás Anita – lélekoldó 

Elérhetőség: +36 30 952 5837

Facebook esemény:  https://www.facebook.com/events/540019973417637/?active_tab=about