Havi rendszerességgel klubot indítok, melynek célja, hogy többet megtudjunk magunkról, egészségünkről, betegségünkről, életünk történéseiről, a világ működéséről, új barátokat szerezzünk.

Célom, hogy egy olyan közösséget hozzunk létre, amely elfogadó, támogató és ítélkezésmentes.

Minden alkalommal lesz valamilyen téma, egy indító gondolat, amiről beszélgetünk. Lehet ez az önismeret, belső érzéseink, kapcsolataink, testi tünetek, ételek, egy film, egy könyv, megoszthatunk recepteket, stb. A lényeg, hogy mindezt kötetlenül tegyük, hogy megismerjük, támogassuk egymást, hogy legyen kivel megbeszélnünk a gondolatainkat.

A foglalkozások interaktívak, lehet kérdezni, lehet különböző gyakorlatokat tanulni, a cél, hogy feltöltődjünk, egymás példáiból tanuljunk és mindezt úgy tegyük, hogy nem feszengünk, eszünk-iszunk és közben jól érezzük magunkat.

Terapeutaként moderálom a beszélgetéseket, és rajtam kívül még természetgyógyász, illetve óvodapedagógus is jelen lesz a Teadélutánon. Táplálkozással vagy gyermekneveléssel kapcsolatos kérdéseidet nekik is felteheted.

A program ingyenes, azonban önellátó, ezért kérjük, hogy készülj némi aprósággal enni-inni, amit szívesen megosztanál másokkal is.

Szeretnénk, ha az egyensúly ennél a találkozónál is meglenne: ajándékozzátok meg valamekkora összeggel vagy hasznos dologgal a helyszínt, mivel a Margaréta-Ház is megajándékoz Bennünket a találkozás, a kapcsolatteremtés lehetőségével.

 

Köszönöm,
🙏😇
Anita

 

Helyszín: Margaréta-Ház, 1201 Budapest, Tinódi u. 60.

Részvételi szándékodat ez esemény facebook oldalán jelezd az “Ott leszek” gombra nyomra. Facebook esemény:  https://www.facebook.com/events/540019973417637/?active_tab=about

 

A Teadélután szervezője: Rostás Anita – lélekoldó 

Elérhetőség: +36 30 952 5837