Megválni valakitől, valamitől irtó nehéz dolog. Kiváltképp, ha az a megélésem, hogy a részemmé vált. Lehet ez egy napi rutin, egy partner, munkatárs vagy akár a kedvenc csokim. Ez is egyfajta függőség.

Elhatározhatom vagy alakulhat úgy az élet, hogy most tudatosan meg kell vagy akarok tőle válni.

A sokszor elsiratott szerelem megtépázza, átalakítja az ember szívét-lelkét. A reggeli kávé elhagyása ugyanúgy hiányérzetet okoz és az életmódváltás is felér egy leszokással.

Veszteségnek éljük meg, pedig tanulásunk, fejlődésünk záloga – átalakulásunk feltétele. Ha megfejtjük, miért nehéz az elválás – mi hiányzik valójában, megkímélhetjük magunkat a ragaszkodás okozta szenvedéstől.

A workshopon, élményfoglalkozáson lehetőséged van játékos formában gyakorolni és tapasztalni magaddal, az energiával, a térrel kapcsolatban; a csoport erejének segítségével átlendülni a nehézségeken, feloldani a benned lévő ellenállást és ha van „valódi” kérdésed, akkor arra választ kapni.

Ezek a foglalkozások nem a hagyományos módon tanítanak: a saját magad által megtapasztaltakon, az élményen keresztül érkezik a felismerés, amihez a többiek mind a támogatásukat adják.

Modellezünk is (családállításhoz hasonló módszer), hogy még könnyebben menjen a megértés. Egy biztos: kalandos utazás vár rád, ahol együtt, egy közös térben zötyög mindenki önmaga felé….. miközben világokat ismer meg.

A foglalkozás részvételi díja: 15.000 Ft/alkalom

Visszajelzések a korábbi workshopok résztvevőitől: https://lelekoldo.hu/vendegkonyv/

A jelentkezés regisztrációhoz kötött. A lelekoldo.hu honlapon keresztül az időpont foglalás gombra kattintva tudod helyedet biztosítani. Először válaszd ki a helyszínt, az alatta lévő mezőben a Lélekoldó workshop-ot, majd a dátumra kattints, ott pedig a 10 órára. Az adatmezők kitöltésével a regisztráció elkészült. 

A létszám limitált.

A foglalkozásra könnyű ruházatban érkezz, melyben szabadon és kényelmesen mozogsz. Egész napra készíts magadnak élelmet: a házban mikró és hűtő a rendelkezésedre áll. Teával, kávéval és mandulatejjel, mézzel mindig megkínállak. Fázós lábúak készüljenek plusz vastag zoknival.

 

A workshopot vezeti Rostás Anita – lélekoldó 

Elérhetőség: +36 30 952 5837

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2462062943867716/