Ha a mindennapi körforgásból kinézel, akkor vajon tudod-e, hogy miért teszed azt, amit teszel? Tudod, hogy hova igyekszel valójában, mikor rohansz vagy sietsz valahova?

A mindennapi döntéseid, tudod-e, hova vezetnek? Valójában ezek a döntések kit vagy mit szolgálnak?

Ezekért, a soha fel nem tett kérdésekért – nemtörődömségünkért, könnyelműségünkért – sokszor súlyos árat fizetünk. Ez bizony fájni fog! – szokta mondani az unokaöcsém. Úgy tűnik, sokan csak ebből tanulunk, ha tanulunk….

Bízom abban, hogy az évek múlásával egyre bölcsebbek leszünk, és nem csak az éveink száma, hanem tapasztalatunk is gyarapodik. Hogy ne fájjon már annyira, meg annyiszor!  Mindehhez segítséget nyújtanak az élményfoglalkozások.

A workshopon, élményfoglalkozáson lehetőséged van játékos formában gyakorolni és tapasztalni magaddal, az energiával, a térrel kapcsolatban; a csoport erejének segítségével átlendülni a nehézségeken, feloldani a benned lévő ellenállást és ha van „valódi” kérdésed, akkor arra választ kapni.

Ezek a foglalkozások nem a hagyományos módon tanítanak: a saját magad által megtapasztaltakon, az élményen keresztül érkezik a felismerés, amihez a többiek mind a támogatásukat adják.

Modellezünk is (családállításhoz hasonló módszer), hogy még könnyebben menjen a megértés. Egy biztos: kalandos utazás vár rád, ahol együtt, egy közös térben zötyög mindenki önmaga felé….. miközben világokat ismer meg.

A foglalkozás részvételi díja: 15.000 Ft/alkalom

Visszajelzések a korábbi workshopok résztvevőitől: https://lelekoldo.hu/vendegkonyv/

A jelentkezés regisztrációhoz kötött. A lelekoldo.hu honlapon keresztül az időpont foglalás gombra kattintva tudod helyedet biztosítani. Először válaszd ki a helyszínt, az alatta lévő mezőben a Lélekoldó workshop-ot, majd a dátumra kattints, ott pedig a 10 órára. Az adatmezők kitöltésével a regisztráció elkészült.

A létszám limitált.

A foglalkozásra könnyű ruházatban érkezz, melyben szabadon és kényelmesen mozogsz. Egész napra készíts magadnak élelmet: a házban mikró és hűtő a rendelkezésedre áll. Teával, kávéval és mandulatejjel, mézzel mindig megkínállak. Fázós lábúak készüljenek plusz vastag zoknival.

 

A workshopot vezeti Rostás Anita – lélekoldó 

Elérhetőség: +36 30 952 5837

Facebook esemény: