Tavaszi megújulás. Te hogyan csinálod? Kitakarítod a lakást, szanálsz, kiselejtezed a ruhákat vagy böjtölsz?

Mitől “újúl” meg az ember?

Lehetséges, hogy mindez inkább belül történik meg, a láthatatlan világban?

Gyere és tegyünk együtt rendet odabent!

 

 

Kérdésed van és válaszokat akarsz? Tudni szeretnéd, hogy mi az oka? Betegséggel, párkapcsolati problémával, különböző testi tünettel, zavaró szokásokkal küzdesz?

Szeretettel várlak erre az élményfoglalkozásra, ahol lehetőséged van játékos formában gyakorolni és tapasztalni magaddal, az energiával, a térrel kapcsolatban; a csoport erejének segítségével átlendülni a nehézségeken, feloldani a benned lévő blokkokat és ha van „valódi” kérdésed, akkor arra választ kapni. Ezek a foglalkozások nem a hagyományos módon tanítanak: a saját magad által megtapasztaltakon, az élményen keresztül érkezik a felismerés, amihez a többiek mind a támogatásukat adják.

Modellezünk is (családállításhoz hasonló módszer), hogy még könnyebben menjen a megértés. Egy biztos: kalandos utazás vár rád, ahol együtt, egy közös térben zötyög mindenki önmaga felé….. miközben világokat ismer meg.

A foglalkozás részvételi díja: 15.000 Ft/alkalom

 

Visszajelzések a korábbi workshopok résztvevőitől: https://lelekoldo.hu/vendegkonyv/

A jelentkezés regisztrációhoz kötött. A lelekoldo.hu honlapon keresztül az időpont foglalás gombra kattintva tudod helyedet biztosítani.

Először válaszd ki a helyszínt, az alatta lévő mezőben a Lélekoldó workshop-ot, majd a dátumra kattints, ott pedig a 10 órára.

Az adatmezők kitöltésével a regisztráció elkészült. Ha gondot okoz előre utalni, kérlek jelezd, hogy a helyszínen fizetnél.

A létszám limitált.

A workshopot vezeti Rostás Anita – lélekoldó 

Elérhetőség: +36 30 952 5837

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/316035882436652/?active_tab=about