“A férfi a táncban és az életben vezet – a nő követi. Ez eddig rendben van. De vezetni csak az tud, aki tiszteli a másik lényét. Tiszteli a szabadságát. És úgy vezet, hogy öröm legyen követni őt.”

(Müller Péter)

Örökzöld téma. A NŐ és a FÉRFI.

Nagy dilemma a párkapcsolatban az erő, a vezetés, a kettős vezetés (ilyen létezik?).

Vezetnek ma a férfiak? Mit csinálnak, ha nem? Hogyan teszik, ha igen?

Mit csinálnak a nők?

Nagy dilemma a párkapcsolatban, hogy mennyire “meztelenedünk” le, milyen mértékben engedjük bele magunkat. Kiszolgáltatottá válunk és bizonytalanná, bizalmatlanná vagy természetes állapotnak, biztonságosnak ítéljük meg?

Mi történik, ha az egyik fél a kapcsolatban szemérmesebb, kevésbé nyitott? A komfort zóna elhagyása nélkül milyen esélye van egy kapcsolatnak?

Az önismeret, a fejlődés támogat bármilyen kapcsolatot?

A workshopon, élményfoglalkozáson lehetőséged van játékos formában gyakorolni és tapasztalni magaddal, az energiával, a térrel kapcsolatban; a csoport erejének segítségével átlendülni a nehézségeken, feloldani a benned lévő ellenállást és ha van „valódi” kérdésed, akkor arra választ kapni.

Ezek a foglalkozások nem a hagyományos módon tanítanak: a saját magad által megtapasztaltakon, az élményen keresztül érkezik a felismerés, amihez a többiek mind a támogatásukat adják.
Modellezünk is (családállításhoz hasonló módszer), hogy még könnyebben menjen a megértés. Egy biztos: kalandos utazás vár rád, ahol együtt, egy közös térben zötyög mindenki önmaga felé….. miközben világokat ismer meg.

A foglalkozás részvételi díja: 15.000 Ft/alkalom

 

Visszajelzések a korábbi workshopok résztvevőitől: https://lelekoldo.hu/vendegkonyv/

A jelentkezés regisztrációhoz kötött. A lelekoldo.hu honlapon keresztül az időpont foglalás gombra kattintva tudod helyedet biztosítani.

Először válaszd ki a helyszínt, az alatta lévő mezőben a Lélekoldó workshop-ot, majd a dátumra kattints, ott pedig a 10 órára.

Az adatmezők kitöltésével a regisztráció elkészült. Ha gondot okoz előre utalni, kérlek jelezd, hogy a helyszínen fizetnél.

A létszám limitált.

A foglalkozásra könnyű ruházatban érkezz, melyben szabadon és kényelmesen mozogsz. Egész napra készíts magadnak élelmet: a házban mikró és hűtő a rendelkezésedre áll. Teával, kávéval és mandulatejjel, mézzel mindig megkínállak. Fázós lábúak készüljenek plusz vastag zoknival.

A workshopot vezeti Rostás Anita – lélekoldó 

Elérhetőség: +36 30 952 5837

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2462062943867716/