Mindannyian emlékszünk még, mikor kisgyermekként álmodoztunk arról, mik leszünk, ha nagyok leszünk. Voltak vágyaink és még harcoltunk is értük. Lassan, de biztosan, a hisztivel együtt ezek a vágyak is megkoptak, átalakultak. A hercegnőből mindigfáradt, termékmenedzser anyuka lett, az űrhajósból pedig sosemszingli gyári szalagmunkás.

A környezet mindezt vissza is igazolja, hogy lám-lám, a kedvemre tettél… ügyesen lemondtál – magadról. A dicséretért cserébe mi fontosnak és nélkülözhetetlennek éreztük, érezzük magunkat.

Ráadásul hajlamosak vagyunk azt hinni felnőtt korunkra, hogy mások vágyának kielégítése, álmainak valóra váltása igazoltan bátor, derék tett a részünkről, szinte kötelező feladat asszisztálni hozzá. Kényelmesebbnek, biztonságosabbnak ítéljük meg álmaink valóra váltása helyett a másik, mások elismerését kivívni.

Mibe kerül ez nekünk?

A szeretetet aprópénzre váltjuk. Megengedjük álmaink és vágyaink gyarmatosítását, kommercializáljuk kapcsolatainkat.

Mindannyian szembesülünk ennek a feszítő érzésével. Tinédzser korunk körül kezdjük kapizsgálni, aztán 30-on túl már bizonyosságot nyert, hogy valami nagyon nem stimmel. Isteneinkről lassan lehullanak a leplek.

Mi a válaszod a tökéletes megfelelésre?

Támadsz vagy inkább menekülsz? Megfagytál és szorongsz vagy már meg is betegedtél?

Kínos, kényelmetlen és megszégyenítő érzés már a kérdést is olvasni?

Tudom. Ezt látom. Megértelek. Ezért írom le.

A workshopon, élményfoglalkozáson lehetőséged van játékos formában gyakorolni és tapasztalni magaddal, az energiával, a térrel kapcsolatban; a csoport erejének segítségével átlendülni a nehézségeken, feloldani a benned lévő ellenállást és ha van „valódi” kérdésed, akkor arra választ kapni.

Ezek a foglalkozások nem a hagyományos módon tanítanak: a saját magad által megtapasztaltakon, az élményen keresztül érkezik a felismerés, amihez a többiek mind a támogatásukat adják.
Modellezünk is (családállításhoz hasonló módszer), hogy még könnyebben menjen a megértés. Egy biztos: kalandos utazás vár rád, ahol együtt, egy közös térben zötyög mindenki önmaga felé….. miközben világokat ismer meg.

A foglalkozás részvételi díja: 15.000 Ft

A foglalkozásra könnyű ruházatban érkezz, melyben szabadon és kényelmesen mozogsz. Egész napra készíts magadnak élelmet: a házban mikró és hűtő a rendelkezésedre áll. Teával, kávéval és mandulatejjel, mézzel mindig megkínállak. Fázós lábúak készüljenek plusz vastag zoknival 

10.00 órakor kezdünk és várhatóan 18.00 órakor fejezzük be a programot.

Visszajelzések a korábbi workshopok résztvevőitől: https://lelekoldo.hu/vendegkonyv/

A jelentkezés regisztrációhoz kötött. A lelekoldo.hu honlapon keresztül az időpont foglalás gombra kattintva tudod helyedet biztosítani.

Először válaszd ki a helyszínt, az alatta lévő mezőben a Lélekoldó workshop-ot, majd a dátumra kattints, ott pedig a 10 órára. Az adatmezők kitöltésével a regisztráció elkészült. 

A létszám limitált.

A workshopot vezeti Rostás Anita – lélekoldó 

Elérhetőség: +36 30 952 5837

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/335568180438612/?active_tab=about