Kedves Olvasóink!

Ünnepélyes alkalomból írunk most nektek, ugyanis 7 éves lett a Margaréta-Ház.
Az elmúlt 7 évben sokan jártatok nálunk, sokszor együtt sírtunk, együtt nevettünk. Sok gyógyulásnak lehettünk szemtanúi. Büszkék vagyunk Rátok, mert a gyógyulást Magatoknak köszönhetitek, a gyógyulás igazi érdeme a Tiétek. Mi csak segítők vagyunk ebben a folyamatban.

A kezelések során mindig felhívjuk a figyelmet a változásra, a változtatásra. A fejlődéshez hozzátartozik a változás is, hiszen ha nem változtatunk, akkor minden marad a régiben, a változás sem indul el. Ahhoz, hogy a mostani helyzeted változzon, változtatnod kell, hiszen ha ugyanazt teszed, érzed, gondolod, mint eddig, akkor minden marad a régiben és az állapotod sem fog változni.

Hogy mi se csak beszéljünk róla, megújultunk mi is. Mi is fejlődünk, a mi éltünkben is fontos a változás. A „bűvös” hetes egyébként is mindig a megújulásról szól. Megújult a logónk, a weblapunk. Fogadjátok szeretettel, hiszen mi is szeretettel készítettük Nektek.

Amennyiben szeretnétek információkat kapni terápiáinkról, programjainkról, valamint érdekes témákról olvasni, iratkozzatok fel Hírlevelünkre. Ha már korábban feliratkoztatok, akkor is kérünk, hogy újra tegyétek ezt meg az új Adatvédelmi Tájékoztatónkat elfogadva.

Nézzétek, ízleljétek, szeressétek az új honlapunkat! Szívesen vesszük, ha megosztjátok velünk véleményeteket.

Szép napot és jó egészséget kívánunk!

A Margaréta-Ház csapata