Szállítási feltételek

 

A megrendelt termékek átvételéhez az alábbi szállítási módok közül választhat.

  • Személyes átvétel: Üzletünkben készpénzzel, vagy bankkártyával történő fizetést követően 1201 Budapest Tinódi utca 60-as szám alatt hétfőtől péntekig 12-16:30 óráig.

  • Utánvét: A kiszállítást a Magyar Posta végzi a mindenkori nemzetközi díjtáblázata alapján. Kiszállítás raktáron lévő termék esetén 1-3 munkanap. Készlethiány esetén e-mailben, vagy telefonon értesítjük. A termék értékét a Magyar Posta munkatársának kell megfizetni készpénzben. A postaköltség függ a csomag súlyától, és az utánvétel összegétől.

  • Előre utalás: Ebben az esetben a vételárat és a postaköltséget a termék kiszállítása előtt átutalja a bankszámlaszámunkra. A pontos összegről írásban értesítjük a megrendelést követően. Az összeg beérkezése után a kiszállítást a Magyar Posta végzi a mindenkori nemzetközi díjtáblázata alapján. Kiszállítás raktáron lévő termék esetén 1-3 munkanap. Készlethiány esetén e-mailben, vagy telefonon értesítjük. A postaköltség függ a csomag súlyától.

Postai díjak 2018. január 16-tól:

  • Utánvétes csomagnál: a feladási díj a csomag méretétől függ, kb. 2400-2900 Ft (pontos összeget a megrendelés után a csomag összeállítása után tudunk mondani)

  • Előre utalás esetén: 2 kg-ig 1790 Ft, 5 kg-ig 1970 Ft