Parazitairtás

 

plasma generator 12Kik is a paraziták? Olyan mikroszkopikus méretű, vagy akár méteresre megnövő organizmusok, amelyek egy másik élőlényben élősködnek. Ide tartoznak pl. a férgek, amőbák, mételyek, giliszták, de rendkívül gyakoriak például a különböző élősködő rovarok, például a bolhák, atkák és poloskák. A paraziták mérete a mikroszkópikus nagyságtól a méteres hosszúságig terjedhet.

A betegség okainak felderítése kapcsán egyre több kutatás irányul a parazitákra. A paraziták mellett a baktériumok, vírusok is számtalan betegség hátterében állhatnak. Ezeket együttesen kórokozóknak nevezzük.

Sok kapcsolat mutatható ki a szervezetünkben élősködő paraziták, vírusok, baktériumok és bizonyos betegségek között. Hulda Regehr Clark amerikai biofizikusnő, kutatónő sokat kutatott a témában és rájött, hogy minden általa vizsgált rákos beteg szervezetében (májában) kimutatható egy bélmétely (Fasciolopsis buski). Ugyanezt a jelenséget találta az Alzheimer-kór, Crohn betegség, Kaposi szarkóma és endometriózis hátterében is. Az általa vizsgált minden asztmás tüdejében megtalálta az Ascaris nevezetű férget. A paraziták mellett még felhívja a figyelmet a környezetünkben lévő szennyező anyagokra is, valamint a nehézfém szennyezettségre. A szennyeződések és a paraziták együttes jelenléte felelős a megbetegedésekért, ezért a nehézfémek kivezetése is nagyon fontos az egészség visszaállításához.

A paraziták károsak az emberi szervezetre, anyagcsere termékei mérgeznek minket, szövetkárosodást, gyulladást okozhatnak, a nagyobbak elzárhatják bizonyos szerveink vezetékeit, tápanyagot vonhatnak el tőlünk. parazita stop

A paraziták toxinokat termelnek, melyek mérgezik a szervezetünket, gyengítik a szervezet saját ellenálló képességét. Ha az immunrendszerünk jól működik, elbánik a szennyeződéssel és a parazitákkal, de ha legyengül, akkor nem tud ellenállni, ilyenkor kell a segítség.

Parazita jelenlétére utalhat a fáradtság, gyomorsav túltengés, bőrproblémák (viszketés, kiütés, ekcéma), gyomor bántalmak (böfögés, puffadás, bélgáz, hasmenés, székrekedés), túlzott étvágy, gyerekeknél étvágytalanság, hajhullás, álmatlanság, depresszió, allergiák, autoimmun betegségek.

A parazitairtás egyik hatékony módja a frekvenciakezelés plazmagenerátorral + gyógynövényes kúra. 

A kezelés időtartama kb. 1,5 – 2 óra.

 

Bejelentkezés: +36 30 452 5660, vagy +36 30 452 5661 (hétköznap délelőtt)