| More
fontdown fontup

Masszázs

 

Masszázs AKCIÓ!

60 perces masszázs 3500 Ft-ért a megjelölt napokon! Részletek itt!

 

 

A masszázs egy ősi módszer az izmok, a bőr és a vérkeringés felfrissítésére.

 

 

 

Royal masszázs (reumatikus problémák megoldása, csontkovácsolás, köpölyözés)

Napjainkban egyre több mozgásszervi probléma alakul ki. Egyre több embert érintenek a tünetek, már fiatal korban is egyre jellemzőbb. Ritkán találunk olyan embert akinek semmije sem fájna.

A kialakulóban lévő, vagy a már állandósult ízületi, izom bántalmakra hozhat megoldást a Svéd fogásrendszeren alapuló, erőteljesebb, mélyebb és célirányosan professzionálisan dolgozó masszőr munkája.

Felméri az izom állapotát (anamnézist végez), majd a kezelés alatt kitapintja a fájdalmas pontokat, trigger pontokat és ezeket figyelembe véve állítja fel az egyénre szabott kezelést. Már a masszázs közben érezhetjük a jótékony hatását, izmaink fájdalma, feszülése csökken, enyhül.


Kifejezetten ajánlott:

  • fokozott fizikai és stresszes leterheltséggel járó időszakokban

  • regenerálódásra

  • prevencióra

 

A kezelés díja:

  • 60 perc: 1. alkalom 6000 Ft, további alkalmak 7000 Ft
  • 30 perc: 3500 Ft

 

A kezelést végzi: Markó Tünde – masszőr csütörtöki napokon

Bejelentkezés: +36 30 452 5661

 

 

Svéd masszázs

Több évezredes múltra tekint vissza, betegségek gyógyítására használták. A modern időkben a masszázs az orvostudománnyal és a testedzés tudományával együtt fejlődésnek indult.

A masszázs élettani hatásai:

A kézzel történő masszázs fogások a testen befolyásolják a sejtek, szövetek működését, elsősorban a vérkeringést, a nyirokkeringést és a szövetek állapotát, serkenti az emésztést és pszichés relaxáló hatása van. Általában a teljes testen alkalmazzuk.

 

A kezelés díja:

  • 60 perc: 6000 Ft

  • 30 perc: 3500 Ft

  • 3 x 45 perces masszázs bérlet 13500 Ft

 

A kezelést végzi: Cseke Beatrix – masszőr

Bejelentkezés: +36 30 452 5661

 

 

 

Cellulit, alakformáló masszázs

A cellulit a bőr irharétegeiben lerakódott salakanyagokat jelenti. A kor előrehaladta, a nem megfelelő életmód, a mozgáshiány, a rossz táplálkozás mind mind hatással vannak a narancsbőr kialakulására. A kézzel végzett masszázs során fellazítjuk, feltörjük a bőr alatt lévő kis zsírpárnácskákat, felszabadulnak a méreganyagok. A masszázs segít elszállítani a salakanyagokat a vénás keringésbe. Az eredmények elérése érdekében 10-12 alkalmas kúrára van szükség és csodás eredmények érhetőek el ha odafigyelünk a táplálkozásra, a folyadék bevitelre és a mozgásra is.

 

A kezelés díja:

  • 70 perc: 7000 Ft

 

A kezelést végzi: Cseke Beatrix – masszőr

Bejelentkezés: +36 30 452 5661

 

 

Irodai székmasszázs

Rohanó világunk egyik legpraktikusabb szolgáltatása. Főleg ülőmunkát végzőknek javallott ez a fajta masszázs, ami 15 perc alatt felfrissíti a derék, hát, nyak, vállöv, kar, kéz és a fej területét. A masszázs ruhában történik egy erre kialakított masszázsszékben. Akik állandó időhiánnyal küzdenek, de mégis szeretnének egy kicsit felfrissülni azoknak kitűnő választás ez a fajta masszázs.

 

A kezelés díja:

  • 15 perc: 1500 Ft

 

A kezelést végzi: Cseke Beatrix – masszőr

Bejelentkezés: +36 30 452 5661