Pszichotronika

pszichotronika

 Pszichotronika témakörébe az alábbi kezelések tartoznak:

a szellemgyógyászat, a szellemsebészet, és maga a pszichotronika.

Kiknek ajánlom a szellemgyógyászatot?

Azoknak, akik úgy érzik megrekedt az életük, semmi nem sikerül, fáradtak, negatív dolgok történnek velük vagy körülöttük, energiahiányosak, akadályoztatva érzik magukat a mindennapi életben. Ezt úgy élik meg, mintha “valaki, vagy valami lefogná” őket. Gyakran érzik, hogy nincsenek a helyükön, nem azt csinálják amit szeretnének, rossz és negatív gondolataiktól nem tudnak megszabadulni. Ilyenkor meg kell nézni, hogy “útjukon” lefelé, vagy felfelé haladnak-e. Ebben sokat segíthet a szellemgyógyászat.

Súlyos, vagy hosszan tartó, illetve daganatos betegségeknél már a tisztítás is beindíthatja a gyógyulás folyamatát. A betegség kialakulásának feltárása után megerősítjük az energiarendszert, kitisztítjuk az aurát, csakrákat, mellyel beindul az öngyógyító folyamat. Feltérképezzük az energiablokkokat és megszüntetjük azokat. (Sok esetben egy-egy súlyos betegség hátterében ősi mágia áll és ez hagyományos diagnosztikai eszközökkel nem kimutatható.)

Az életterünket különböző energiák és energiaszintek veszik körül. Vannak, amelyek segítik, vannak, melyek zavarják, megkeserítik mindennapi életünket. Lakásokat, de a cégeket, vállalkozásokat is célszerű időnként megtisztíttatni. Ebben az esetben a tulajdonos tisztításával kell kezdeni a folyamatot. Egy elveszített hozzátartozó komoly problémát okozhat, mert esetenként megszállóként találjuk a betegen. “Elsegítésük” minőségi változást hoz be a beteg életében. A betegségtünetek legtöbb esetben azonnal megszűnnek. A tisztítás lényegében az ártó energiák eltávolítása. (Szenvedélybetegeken szinte mindig van megszálló, aminek eltávolítása nagyban segíti a gyógyulást. Gondolná, hogy rontás lehet pl. beteg szerven is?)

Szellemsebészet:

Beteg szervek tisztítása, beállítása, energetizálása, cseréje. Szellemsebészettel jól segíthető a gyógyulás: gerincbetegség /lumbágó, porckorongsérv, gerincsérv stb./, hosszan tartó fejgörcs, vese, szív, máj, tüdőbetegség, daganatos betegségek, meddőség, cukorbetegség, sérülések, fájdalomcsillapítás stb. Nagyon sokat javíthat egy-egy betegségen a vér és nyirokértisztítás.


Pszichotronika:

Tisztítás, vagyis szellemgyógyászat még csak-csak elképzelhető pszichotronika nélkül, de hosszú távú gyógyítás nagyon nehezen. Ez a tevékenység egy magasabb szintű gyógyulást idéz elő.


Szeretettel várom a Ház kedves vendégeit előzetes telefonos bejelentkezés alapján!

Murgulyné Veronika
pszichotronikus mester

Bejelentkezés: +36 70 216 2178

Megosztás

|