Egyéni hangterápia

 

DSC_0941mHangterápiáról már talán hallottál. Az éneklő edények, azaz az úgynevezett tibeti hangtálak hatásairól is lehet számos információt találni az interneten, és hazánkban is sok mindenki számára elérhető. Olyan hangterápiáról hallottál e, amely alapja az emberi énekhang?

Bemutatkozom. Asharti Szabó Andrea vagyok, lélekhangoló, intuitív énekművész. Változatos életutam folyamán eljutottam a hangokkal való munkához. Az énekhangom azért kaptam az univerzumtól, hogy annak rezgésével, információ tartalmával, amit a dalaimmal közvetítek, támogassam az embereket a változásban. Segítsem a blokkjaik, félelmeik oldását, segítsem a szívük nyitását, a rezgésszintjük emelkedését. A módszerem tapasztalati úton fejlődött és fejlődik a mai napig. Az univerzum egységnyelve, amin énekelek olyan közvetítő sugallat, ami a pillanatban keletkezik és hal el, mindig az adott egyénnek, csoportnak szól.

Az énekhang terápia során kényelmesen ülsz vagy fekszel és így merülhetsz el a hangok világában. Nincs más dolgod, mint élvezni ahogy énekelek. A dalaimat különböző hangszerekkel kísérem, mint például zongora, handpan, tibeti zengő tálak, gong stb. Míg hallgatod az énekem, megnyugszol, lecsendesedsz. Kitisztulnak az energiapályáid, csakráid. Megfürdesz a szeretetben.

Szeretettel várlak egyéni és csoportos kezeléseimen, meditációimon és kurzusaimon, ha úgy érzed nálam a helyed.

Itt belehallgathatsz, hogyan énekelek:

https://www.youtube.com/channel/UC2GX6IsKxmDJ3o-TsJbe4NQ

Bejelentkezés:

Asharti Szabó Andrea +36 30 232 2795, https://asharti.com/egy-kicsi-belolem-shop/