Veres Andrea

veresa

Access Bars terapeuta

1968-ban születtem Sajószentpéteren. Pedagógusi főiskola tanulmányaimat Sárospatakon és Nyíregyházán végeztem. Jelenleg Budapest közelében élek 3 gyermekes édesanyaként.

20 éve foglalkozom olyan természetes gyógymódokkal, melyek a fizikai és a lelki szinten megjelenő problémákra keresik a választ. Mindig is éreztem, hogy az ember több mint test, és a fizikai tünet a lelki folyamatok pontos tükröződése.

A TEK (Transzgenerációs Epigenetikus Kineziólógia) tanulmányaim során világossá vált, hogy a problémákat nem mindig a közelmúltban kell keresnünk, és a legnehezebb esetekben éppen azért nehéz megoldást találni, mert a valódi ok az ősök életében keresendő. A kineziológiai konzultáció során szelíd módszerekkel megkeressük egy-egy konfliktushelyzet okát, megkeressük a válaszható jobb megoldást, oldjuk a függőségi helyzeteket.

A másik módszer, melyet szívesen használok a hozzám fordulóknál az Access Consciousness. Hihetetlenül könnyed mégis rendkívül hatékony, és alapjaiban változtatja meg a világlátásunkat. Access Bars a módszer magja és alapja. A fejen lévő 32 pont gyöngéd érintésével oldjuk az egyes életterületekhez kapcsolódó blokkokat.

Az Access testkezelések pedig a lelki folyamatok lenyomatainak fizikai korrekcióján keresztül harmóniába hozzák a hármas egységet. Test-lélek-szellem újra összerendeződve, a tudatosság színpompás lehetőségei által segít egy jobb, élhetőbb, örömteli élet kialakításában.

Elérhetőség: +36 20 968 6627
Bővebben itt olvashat a módszerekről: www.emeseálma.hu (ékezettel)

Access Bars

Megosztás

|