Könyvajánló – Felcsiki Tünde : Mentes pillanatok

Nehezen tudsz glutén- és laktózmentes ételeket készíteni?

mentes pillanatok 01Mostantól nem lesz ezzel gondod, ha kezedbe veszed a következő könyvet. Szívből ajánljuk neked Felcsiki Tünde tavaly év végén megjelent Mentes Pillanatok receptkönyvét. Már régi személyes kapcsolatunknak köszönhetően egy nagyon jó lelkű embert ismertünk meg személyében. Az első érzésünk rögtön az volt, hogy Tünde olyan ember, aki nem az üzleti lehetőséget látja egy hiánypótló piacon, hanem saját tapasztalatait gyűjtötte össze, írta meg, és ezt szeretné továbbadni olyan embereknek, akiknek szüksége van rá. Ezt az érzést a könyv is kiváltotta belőlünk, mert nem csak egy száraz adatokkal teli könyvet vehetünk a kezünkbe, hanem egy érzelmekkel teli, saját élethelyzeteket olvashatunk.

És azon felül, hogy szívesen veszi az ember a kezébe a könyvet, úgy írta meg Tünde, hogy megtalálja mindenki a igényeinek megfelelő recepteket, mivel több verzióban is meg vannak írva:

gluténmentes,
laktózmentes,
tejfehérjementes,
és tojásmentes

mentes pillanatok 02

Sok olyan receptkönyvet olvastunk már, amelyekben a receptek olyan alapanyagokat tartalmaznak amelyek nehezen beszerezhetők, és esetenként drágák is. Tünde könyvében az ételek csupa olyan alapanyagokból készülnek, amelyek minden nehézség nélkül beszerezhetőek és megfizethetőek. A fényképek a valós receptúra alapján készült ételeket ábrázolják, mindenkinek ez a “fotó” kerül a tányérjára.

A könyv hamarosan nálunk is megvásárolható lesz!